Harry Potter: Wizards Unite APK bestand downloaden

Door: Daan Doedens | 21 juni 2019 09:43

Nieuws

Harry Potter: Wizards Unite is officieel nog niet in Nederland beschikbaar, maar je kunt hem met een omweggetje wel alvast op je smartphone zetten. Op de iPhone moet je flink wat stapen ondernemen, op Android hoeft je alleen maar een apk-bestand te downloaden. Hier is dat bestand!

Harry Potter Wizards Unite APK downloaden

Het APK-bestand van Wizards Unite was tot vanmorgen gewoon te downloaden via APK Mirror, maar dat is helaas niet meer het geval. Maar niet getreurd: hier kun je de Harry Potter: Wizards Unite APK alsnog downloaden.

Alles over Harry Potter: Wizards Unite

Harry Potter: WIzards Unite is een nieuwe augmented reality game van Niantec, de makers van Pokémon GO. Vanaf vandaag is de game officieel te spelen in een aantal landen. In dit artikel vind je meer over de game. Daar lees je ook hoe je de game op je iPhone of iPad kunt zetten.

1 Reactie(s) op: Harry Potter: Wizards Unite APK bestand downloaden

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 30 juni 2019 13:32 Kasander1
  Om een redelijke review te geven heb ik de game toch nog even geïnstalleerd. En ik blijf grotendeels bij mijn mening. Er wordt een aanzienlijke hoeveelheid data binnen getrokken zodat mensen met een kleine bundel in de problemen kunnen komen.
  Daarbij zijn er opdrachten waarbij je de smartphone verticaal moet houden, niet echt prettig als er onbekenden om je heen staan. Die denken dat je aan het filmen bent en lang niet iedereen is het daar mee eens.
  Het laden van een nieuw scherm gaat trouwens erg traag.
  De "opdrachten" bij herbergen zijn iedere keer hetzelfde, erg saai dus.

  Zijn er dan alleen negatieve dingen te zeggen? Nou, nee. Grafisch ziet het er wel gelikt uit.

  Na level 6, ik was gewoon erg nieuwsgierig, heb ik de game toch maar weer verwijderd. Ik hou het liever bij de "ouderwetse" Pokemon Go. Dat nodigt tenminste uit om samen buiten te spelen. Soms wel met groepen van 30 personen!!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.