Ubisoft laat VR-spelers samenspelen

Door: Jeroen Boer | 30 november 2016 16:48

Nieuws

VR is de hype van dit moment, maar er zijn natuurlijk nog niet superveel gamers met een VR-headset. Om de groep VR-gamers niet nog meer uit te dunnen heeft Ubisoft bekend gemaakt dat gamers van alle drie de grote VR-platformen Oculus Rift, HTC Vive en PlayStation VR tegen elkaar kunnen spelen.

VR-gaming is in opkomst en met de Oculus Rift, HTC Vive en Sony PlayStation VR zijn er momenteel drie grote VR-spelers. De eerste twee zijn beide pc-headsets waardoor samenspelen een minder groot probleem is. Sony’s PlayStation is wel een apart waarin het doorgaans niet mogelijk is om tegen pc-bezitters te spelen. Ubisoft gaat voor hun VR-games zorgen dat pc-gamers en PlayStation-gamers wel in VR tegen en met elkaar kunnen gamen. Lees ook: Ben jij klaar voor VR?

Beschikbaarheid

De speluitgever heeft aangekondigd dat Eagle Flight, Werewolves Within en Star Trek: Bridge Crew crossplay gespeeld kunnen worden op de Oculus Rift, HTC Vive en PlayStation VR. Volgens Ubisoft hebben hun spellen een sterke multiplayer-ervaring en wordt de speelervaring verrijkt als vrienden samen kunnen spelen. Eagle Flight is momenteel beschikbaar op PlayStation en Oculus Rift en verschijnt binnenkort voor de HTC Vive. Werewolves Within verschijnt 6 december terwijl Star Trek: Bridge Crew 14 maart uitkomt voor alle drie de platformen.

0 Reactie(s) op: Ubisoft laat VR-spelers samenspelen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.