Anonimiteit online - Bestaat dat eigenlijk wel? (update)

© PXimport

Anonimiteit online - Bestaat dat eigenlijk wel? (update)

Geplaatst: 18 februari 2015 - 12:45

Aangepast: 14 december 2022 - 15:47

Redactie Computer!Totaal

Pas op wat je online doet, want anonimiteit op internet bestaat niet. Iedereen weet dat het wereldwijde web lak heeft aan privacy, maar welke gevaren loop je precies? In deze hapklare video's laten we zien welke gevaren je loopt, en vooral waar je als nietsvermoedende internetter op moet letten.

Sollicitant in shock na online speurwerk werkgever

Online anonimiteit bestaat niet. Dat weet iedereen inmiddels wel. Maar deze sollicitant komt daar op een wel zeer bijzondere manier achter. Maar als alles van je op internet staat kán dat ook best een voordeel zijn.

Muziek: Orange Skyline - Get It On

Anoniem seksleven extra lastig voor klein geschapen man

Iedere man is er diep van binnen bang voor. Het gevreesde "Tina was kosten die kondome"-momentje aan de kassa. Awkward. Maar moet je je condooms dan toch maar weer anoniem online kopen? Het reduceert wel het niveau aan schaamte in Sanders leven.

Makelaars, verzekeraars... Ze weten ALLES van je

Overgewicht? Roker? ...Die zorgverzekeraar hou je niet meer voor de gek. En de makelaar, de belastingdienst en je vrienden trouwens ook niet. Door je online gedrag prikt iedereen direct door je goudeerlijke puppyogen heen. Anonimiteit online bestaat niet meer. En dat is naar. Heel naar.

Kortom Anonimiteit bestaat niet! Hoe je er wel het dichtstbij komt? Je leest het in de volledig vernieuwde Computer!Totaal nummer 3. Houd deze pagina in de gaten want we hebben nog meer video's!

Bestel nummer 3

Nieuwsgierig naar ons compleet vernieuwde nummer? Bekijk dan hier een sneak-preview en bestel hem los zonder verzendkosten. Of beter nog, neem een abonnement!

 

© PXimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten