Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van september

Door: Maikel Dijkhuizen | 04 september 2021 09:35

Amazon Prime Video
Nieuws

Voor het luttele maandbedrag van 2,99 euro heb je onbeperkt toegang tot Amazon Prime Video. Het Amerikaanse concern publiceert op zijn eigen streamingdienst maandelijks nieuwe titels. Welke verse films en series mag je in september verwachten? Dit is er nieuw op Amazon Prime Video.

The Voyeurs

Netflix verruimde onlangs met de hitserie Sex Life zijn pikante kaders en Amazon Prime Video lijkt met The Voyeurs deze trend te volgen. De erotische thriller volgt een jong stel dat een ander koppel vanuit het raam van hun nieuwbakken appartement begluurt. Pippa en Thomas schromen hierbij niet om lenzen met een groot zoombereik te gebruiken. Na een onschuldig begin resulteert het bespioneren van hun (vreemdgaande) overburen langzaam maar zeker in een obsessie. Hierbij komt de relatie tussen de twee hoofdpersonages op de proef te staan, zeker wanneer ze zich met de uitspattingen van het excentrieke koppel aan de overkant gaan bemoeien. Lukt het Pippa en Thomas om hun eigen levens op een gezonde manier vorm te geven? The Voyeurs is vanaf 10 september exclusief op Amazon Prime Video te zien. 

Cinderella

Vanaf 3 september is de nieuwe musicalfilm Cinderella bij de Amerikaanse streamingdienst te bewonderen. Deze Amazon-original omvat een verse interpretatie van het klassieke sprookje Assepoester. Het bekende weesmeisje heeft grootse dromen, waarbij ze de lat nogal hoog legt. Gelukkig staat ze er niet alleen voor, want een goedlachse fee helpt Assepoester om al haar wensen te vervullen. Geniet van een bombastisch spektakel met veel zang en dans.

LuLaRich 

LuLaRich is een waargebeurde vierdelige docuserie die de praktijken van het dubieuze marketingbedrijf LuLaRoe aan de kaak stelt. De Amerikaanse onderneming wist via omstreden marketingcampagnes tienduizenden distribiteurs aan zich te binden, waarbij de verkoop van kleding (zoals de bekende kleurrijke leggings) voornamelijk via social media plaatsvond. De eigenaren beloofden dat de vaak jonge moeders hun winkel volledig vanuit huis konden runnen, maar helaas kregen zij al snel te maken met allerlei problemen. Zo regende het klachten over de kwaliteit van de kleding. Critici beweren dat het wervingsproces grote overeenkomsten vertoont met dat van een piramidespel. LuLaRich brengt op humoristische wijze in beeld hoe het omstreden bedrijfsmodel van LuLaRoe zo snel kon groeien. Deze docuserie bevat onder meer interviews met de steenrijke oprichters en arme winkeliers die volledig aan de grond zitten. De docureeks is vanaf 10 september te zien.

PSG Ô Ville Lumière, 50 Ans De Légende (seizoen 2)

Voetballiefhebbers opgezet! Op 10 september verschijnt het tweede seizoen van de docuserie over Paris Saint-Germain online. De schatrijke voetbalclub beleefde met de komst van Georginio Wijnaldum en Lionel Messi een nogal turbulente zomer, al bevat de trailer geen glimp van de Argentijnse superster. De vier afleveringen blikken dan ook vooral terug op het voetbalseizoen 2020/2021, waarbij de verrichtingen van grootheden als Neymar en Mbappé op de voet worden gevolgd. Verder geeft ook dit tweede seizoen weer een indrukwekkend kijkje achter de schermen. Zo komen er nogal wat kleedkamerbeelden voorbij. Tot slot is er volop aandacht voor de rijke geschiedenis van de Franse topclub.

Goliath (seizoen 4)

Fans van de dramaserie Goliath kijken waarschijnlijk reikhalzend uit naar 24 september. Op die datum verschijnt namelijk het vierde en laatste seizoen op Amazon Prime Video. Het verhaal speelt zich af rondom de ooit gevierde advocaat Billy McBride. Het advocatenkantoor waarvoor hij werkte, zette hem abrupt aan de kant. Hierna raakte hij al gauw aan lager wal. Wegens gebrek aan ambitie verbleef Billy voornamelijk in de kroeg, al neemt hij sporadisch nog een kleine juridische zaak aan. Op een dag komt hij samen met een vrouw een opvallende samenzwering op het spoor, waarbij een werknemer van een wapenfabrikant onder mysterieuze omstandigheden overlijdt. Een saillant detail is dat hij bij deze rechtszaak tegenover zijn voormalige collega’s van het advocatenkantoor komt te staan. In het vierde seizoen probeert Billy de lokale drugsindustrie aan banden te leggen, terwijl de markante advocaat nog worstelt met de naweeën van de moordaanslag uit het vorige seizoen. 

0 Reactie(s) op: Nieuw op Amazon Prime Video: beste series en films van september

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.