Nieuw op Disney+: beste films en series van juni

Door: Laura Kempenaar | 02 juni 2020 13:07

Nieuws

De bioscopen in Nederland zijn weer gedeeltelijk open, maar daar kun je nu vooral films zien die ook op diverse streamingdiensten staan. Disney heeft bijvoorbeeld Pixar-film Onward al op Disney+ laten verschijnen. Hetzelfde geldt deze maand voor een andere bioscooprelease die nu direct naar de streamingdienst komt: Artemis Fowl. We nemen je mee in die en andere films en series die in juni op Disney+ verschijnen.

Vrijdag 5 juni 2020

The Art of Racing in the Rain - Film

Genius by Stephen Hawking - Serie

De in 2016 verschenen reeks ‘Genius by Stephen Hawking’ draait om de grootste vragen die wij ons als mensheid stellen. Elke aflevering staat in het teken van een andere vraag: wat zijn we, waarom zijn we er, waar zijn we, zijn we alleen en kunnen we tijdreizen? Het draait om mensen, maar uiteindelijk is het Stephen Hawking die probeert deze mensen en de kijkers te leren hoe je denkt als een genie.

Chasing the Equinox - Serie

Vrijdag 12 juni 2020

Artemis Fowl - Film

We lieten de naam net al even vallen: Artemis Fowl is de film die eigenlijk in de bioscoop te zien zou zijn, maar door alle maatregelen toch gelijk op Disney+ wordt gezet. De film is gebaseerd op het boek van Eoin Colfer en de film werd geregisseerd door Kenneth Branagh (Thor). Artemis Fowl gaat over een jongetje dat in zijn familie nogal wat criminelen heeft. Zijn vader is verdwenen, maar in deze film komt hij hem mogelijk op het spoor als hij het opneemt tijdens een feeënras.

Cosmos: A Spacetime Odyssey - Serie

Mighty Med - Serie

Vrijdag 19 juni 2020

Toy Story of Terror - Short Film

Toy Story that Time Forgot - Short Film

Egypt’s Treasure Guardians - Film

101 Dalmatiërs Street - Serie

De 101 Dalmatiërs hebben al gezorgd voor een aantal geweldige films, maar in 101 Dalmatiërs Street gaan de gestippelde viervoeters op hun eigen avontuur in een serie die slechts losjes is gebaseerd op de film uit 1961. Het draait om Doug en Delilah, die 99 puppies hebben en leven in Londen. Niet geheel verrassend zijn ze nazaten van Pongo en Perdita, de originele moeder en vader uit 101 Dalmatiërs.

Secrets of the Zoo - Serie

Unlikely Animal Friends - Serie

Unlikely Animal Friends belooft de perfecte samensmelting van Disney en National Geographic te zijn, want deze zoetsappige serie draait om dieren die elkaar normaliter links laten liggen, maar nu vriendschappen hebben opgebouwd. Kortom, een optekening van dieren in onze echte wereld en de bijzondere relatie die ze delen.

Birth of Europe - Serie

Lost Treasures of Egypt - Serie

Alaska’s Grizzly Gauntlet - Serie

Awesome Animals - Serie

United States of Animals - Serie

Vrijdag 26 juni 2020

A.N.T. Farm - Serie

Into the Unknown: Making Frozen II - Serie

Alles wat Frozen is, verandert niet in ijs maar in goud bij Disney. In de Making Of Frozen kun je zien hoe die tweede film tot stand is gekomen. Regisseurs Jennifer Lee en Chris Buck komen aan het woord, maar bijvoorbeeld ook Kristen Bell en Idina Menzel, die de stemmen van de populaire dames inspreken. Het is een serie van meerdere delen, dus je kunt heerlijk op de bank met of zonder kids genieten van de geweldige muziek en wereld van Frozen II.

0 Reactie(s) op: Nieuw op Disney+: beste films en series van juni

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.