Nieuw op Netflix: beste films en series van augustus

Door: Stefanie Katzenbauer | 02 augustus 2022 08:56

Beste series op Netflix
Nieuws

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in augustus nieuw op Netflix!

Green Book

Green Book is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van afro-Amerikaanse pianist en een Italiaanse uitsmijter van de Copacabana club die dienst doet als de chauffeur en de bodyguards van de pianist. De twee sterke en uiteenlopende persoonlijkheden botsen nogal terwijl ze op tour zijn. Dit levert bijzondere situaties op. De film zelf kon rekenen op een goede ontvangst bij het publiek. Hij won verschillende awards en kreeg meerdere nominaties op zijn naam. 

The Most Hated Man on the Internet

Deze miniserie vertelt het verhaal van een moeder die er alles aan doet om de foto’s van haar dochter, die gepost zijn op een wraakpornowebsite, te verwijderen. Hierdoor onderneemt ze een online kruistocht om de oprichter van de site te stoppen bij het verspreiden van dit soort belastende foto’s. 

Luizenmoeder De Film

De serie ‘Luizenmoeder’ is bij de meeste Nederlanders wel bekend. De hilarische serie was voor veel ouders herkenbaar. Mocht je daar nu nog niet genoeg van gezien hebben, dan kun je deze maand de enige echte Luizenmoeder De Film op Netflix kijken. Als de rector namelijk weg is, probeert een groepje docenten de school overeind te houden. Dat is natuurlijk niet makkelijk als je ook nog te maken hebt met alle leerlingen en hun veeleisende ouders. 

Us

De horrorfilm Us kon, toen deze uitkwam in 2019, rekenen op een zeer goede ontvangst. Jordan Peele (onder andere bekend van de film ‘Get Out’ uit 2017), staat erom bekend om het horrorgenre op een andere, verontrustende manier te interpreteren. In Us doet hij dit wederom, waarin hij het verhaal vertelt van een gezin dat op vakantie gaat maar dan plotseling in een ware nachtmerrie terechtkomt wanneer er plotseling een gezin van hun eigen dubbelgangers voor de deur staat. 

Day Shift

Actie, comedy en vampiers: dat is wat je kunt verwachten van Day Shift waarin Jamie Foxx en Dave Franco de hoofdrollen hebben. Hierin moet een vampierjager binnen een week het geld verzamelen om zijn kind een beugel te kunnen geven en op schoolreisje te laten gaan. Maar zijn werk is gevaarlijk en dit kan letterlijk zijn dood worden. Hij zal dus alles op alles moeten zetten om zijn taak veilig en goed te voltooien. 

0 Reactie(s) op: Nieuw op Netflix: beste films en series van augustus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.