Snel vooruitspoelen in YouTube met Mini Fast Forward

© PXimport

Snel vooruitspoelen in YouTube met Mini Fast Forward

Geplaatst: 31 mei 2016 - 06:32

Aangepast: 14 december 2022 - 14:52

Martin Gijzemijter

Soms ben je een YouTube-video aan het kijken waarvan je weet dat de helft ervan verspilling van je tijd is. Dan kun je vooruitspoelen met muis, maar wat als je net lekker achterover zit? Luxeproblemen, maar wij hebben de oplossing. Als je tenminste Chrome gebruikt.

Autofabrikant Mini heeft namelijk een extensie uitgebracht genaamd Mini Fast Forward. Met deze extensie kun je met een eenvoudige toetsaanslag op het toetsenbord je video zo ver doorspoelen als je wilt... mét een leuke twist. Lees ook: Netflix traag? Zo ontdek je waar het aan ligt.

Mini Fast Forward installeren

Om de extensie te installeren surf je naar de Google Web Store en klik je op Toevoegen. Je hoeft je browser niet opnieuw te starten nadat je de extensie hebt geïnstalleerd. Let niet op de pagina die verschijnt in een andere taal, die kun je sluiten.

 

© PXimport

Met Mini Fast Forward kun je je video's op vermakelijke wijze vooruitspoelen.

Mini Fast Forward gebruiken

Om de extensie te gebruiken surf je naar YouTube en start je een video. Wil je vooruitspoelen? Houd dan de 's'-toets ingedrukt. Waarom dit zo hilarisch is, merk je direct. Je hoort het geluid van een Mini die optrekt, en hoe langer je de toets ingedrukt houdt, hoe sneller er wordt gespoeld. Hilarisch, en stiekem nog verslavend ook, zodat je als je niet oplet de helft van de video mist.

Het enige minpunt? Er staat een logo van Mini linksboven in beeld, en dat is natuurlijk niet optimaal, want je kunt het niet verwijderen. Om die reden raden we deze extensie dan ook alleen aan voor YouTube - hij werkt namelijk ook voor Netflix, maar daar wil je echt geen logo in beeld hebben.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten