'Samsung onthult 12 inch tablet in oktober'

© PXimport

'Samsung onthult 12 inch tablet in oktober'

Geplaatst: 19 augustus 2013 - 04:26

Aangepast: 16 november 2022 - 10:01

Redactie ID.nl

Samsung lijkt van plan te zijn om in oktober een nieuwe Galaxy-tablet met een scherm van 12 inch te willen onthullen. Deze reuzentablet, waar al langer over gespeculeerd wordt, zal waarschijnlijk Galaxy Note-tablet gaan heten.

De Galaxy Note-tablet zou met zijn 12 inch de grootste tablet zijn die Samsung tot nu toe heeft geintroduceerd. Onder de 12 inch zijn er al de Galaxy Tab van 10 inch, van 8 inch, en de Galaxy Note 2 van 5,5 inch, wat meer een hybride apparaat is tussen tablet en smartphone.

Details over deze "enorme" tablet ontbreken nog, via Nu.nl kun je hier kijken naar bronnen die een paar details hebben onthuld aan Koreaanse Media. De bronnen weten slechts te melden dat het scherm 12 inch wordt en de resolutie hoger zal zijn dan full hd (1920 x 1080 pixels).

Samsung breidt met deze grote tablet zijn productielijn ook aan de bovenkant uit. Het bedrijf krijgt het voor elkaar om in rap tempo de ene na de andere gadget de markt op te slingeren. Recent werden de Galaxy Tab 3 gelanceerd, en zag ook de Galaxy S4 Camera het licht; een zeer aparte crossover tussen een smartphone en een digitale compactcamera.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten