Battlefield 3-uitbreiding Armored Kill verschijnt volgende week

Door: Elmar Rekers | 28 augustus 2012 11:56

Nieuws

Het nieuwe uitbreidingspakket voor Battlefield 3, getiteld Armored Kill, zal op 4 september beschikbaar komen. Echter zullen niet alle Battlefield 3-spelers direct met de content aan de slag kunnen.

Met Armored Kill wordt Battlefield 3 voorzien van vier nieuwe speelvelden voor de multiplayer-modus. Daarnaast zullen er nieuwe voertuigen beschikbaar komen en wordt de nieuwe spelmodus Tank Superiority gelanceerd.

De nieuwe speelvelden voor deze shooter van Electronic Arts zijn vooral gericht op het gebruik van voertuigen. Mede daarom zal met het DLC-pakket de grootste Battlefield 3-map tot op heden worden meegeleverd.

Battlefield 3 Premium-account

Als eerste zullen Premium-leden met een PlayStation 3 op 4 september aan de slag kunnen met Armored Kill. Een week later komt de content ook beschikbaar voor Xbox 360-bezitters met een Premium-account voor Battlefield 3.

Vanaf 18 september is Armored Kill dan ook te downloaden voor PlayStation 3-gamers zonder een Premium-account. Hiervoor moeten zijn dan wel 14,99 euro neertellen. Xbox 360- en pc-gamers zullen een week later met de DLC aan de slag kunnen voor respectievelijk 1200 Microsoft Points en 14,99 euro.

[youtube]u6j5lXHNi8w[/youtube]

0 Reactie(s) op: Battlefield 3-uitbreiding Armored Kill verschijnt volgende week

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.