CES nieuws: Sla al je media op met nieuwe producten van Seagate en LaCie

Door: partner-redactie | 06 januari 2016 16:20

Blog

Seagate Technology en zijn premium brand LaCie hebben hun nieuwste producten gelanceerd op CES, de grootste jaarlijkse technologiebeurs in Las Vegas. Wij laten je zien welke producten dat zijn en waarom jij niet meer zonder kan in 2016.

Seagate Backup Plus Ultra Slim - uniek design en mobieler dan ooit


Extreem klein en extreem dun, namelijk slechts 9,6 mm, is de nieuwste Seagate Backup Plus Ultra Slim. Hierdoor kun je je volledige mediabibliotheek overal mee naartoe nemen. Ideaal wanneer je vaak onderweg bent of buitenshuis werkt zoals in dat gezellige koffietentje. De Seagate Backup Plus Ultra Slim wordt geleverd met 200 GB OneDrive gratis (!) cloudopslag en de Seagate Dashboard Software. De bestanden zijn overal en op elk mobiel toestel eenvoudig te bereiken en te back-uppen.

LaCie Porsche Design - de eerste USB-C schijf


De nieuwste reeks LaCie Porsche Design schijven valt op door hun moderne en elegante uiterlijk. De aluminium behuizing en de gezandstraalde afwerking zorgen ervoor dat de schijven slank, licht, sterk en krasbestendig zijn. Kenmerkend voor deze productenreeks is de USB-C technologie. Deze is twee keer sneller en heeft een symmetrische aansluiting, waardoor je de USB-stekker nooit meer verkeerdom in de USB-poort steekt.

LaCie Chromé - ultieme combinatie van snelheid en design


Het ontwerp van de LaCie Chromé is erg bijzonder, deze is namelijk tot stand gekomen in samenwerking met Industrial Designer Neil Poulton en is een eerbetoon aan een werk van Constantin Brâncusi, één van de meest invloedrijke beeldhouwers van de twintigste eeuw. De schijf is uitgerust met de nieuwste USB 3.1 technologie van de tweede generatie, USB-C connectie en SSD-technologie. De twee interne SSD-schijven behalen een maximale snelheid van 940 MB per seconde voor de meest intensieve applicaties. Met krachtige neodymium magneten houdt de gechromeerde voet de schijf vast. Elke schijf wordt met de hand geassembleerd om het beste resultaat te bereiken.

Prijzen en beschikbaarheid


De Seagate Backup Plus Ultra Slim schijf is verkrijgbaar in het eerste kwartaal van dit jaar vanaf €79 (1 TB Backup Ultra Slim) bij o.a. MediaMarkt, Bol.com en Coolblue. De LaCie Chromé is tevens verkrijgbaar in het eerste kwartaal van dit jaar en de LaCie Porsche design schijven zijn verkrijgbaar vanaf volgend kwartaal. Beide zijn te koop via de LaCie Online winkel en Apple premium en authorized resellers.

Video's over de producten zijn te bezichtigen via onderstaande links:

Backup Plus Ultra Sim

LaCie Porsche Design Mobile & Desktop Drives

LaCie Chromé

Lees meer op seagate.com

Dit artikel is gepubliceerd in opdracht van en geschreven door Seagate en LaCie. De redactie is niet verantwoordelijk voor de totstandkoming van dit artikel.

0 Reactie(s) op: CES nieuws: Sla al je media op met nieuwe producten van Seagate en LaCie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.