Daar is ie dan: de smartwatch met ingebouwde beamer

Door: Randolf Bouwma | 06 januari 2016 15:03

Nieuws

We hadden er natuurlijk op kunnen wachten: de ASU Cast One is een smartwatch met ingebouwde beamer. Geheel in de trend om beamers in apparaten te stoppen die daar helemaal niet voor gebouwd zijn. De ASU Cast One werd geïntroduceerd tijdens CES 2016.

Je kunt je natuurlijk afvragen hoe goed dat nu werkt, een film projecteren vanaf je pols. Een stabiel beeld is immers wel fijn, en krijg dat hier maar eens mee voor elkaar. Duidelijk is wel dat het een stuk minder ruimte in beslag neemt dan een traditionele beamer. Lees ook: Samsung onthult experimentele gadgets.

Het geprojecteerde scherm kan maximaal 60 inch groot worden en de beeldresolutie betreft 720p. Er is ondersteuning voor AirPlay, DLNA en Miracast, zodat je je favoriete films en series naar het horloge kunt streamen. En die vervolgens op de muur kunt projecteren.

China

De kans is klein dat het horloge naar Nederland komt, maar je zou 'm kunnen importeren. De ASU Cast One lanceert in China en de Verenigde Staten, voor omgerekend zo'n 280 euro.

0 Reactie(s) op: Daar is ie dan: de smartwatch met ingebouwde beamer

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.