Feature Friday - De lucht in met de Bebop Drone van Parrot

Door: redactie-computertotaal | 20 maart 2015 14:00

Video

In deze aflevering gaan Peter en Elmar naar buiten om te vliegen met de supergave Bebop Drone van Parrot. Hoe staat het met de vliegkunsten van de heren? En nog belangrijker, schiet het apparaat een beetje mooie full hd-beelden?

De Bebop Drone van Parrot beschikt over een 14 megapixel-camera die in staat is full hd-video's te schieten. De fabrikant heeft het apparaat ook volgepropt met sensoren en een uitstekende beeldstabilisator die voor mooie opnames moet zorgen.

Peter van GamersNET en Elmar van Computer!Totaal stonden dan ook te trappelen om met deze uber-gadget aan de slag te gaan. In het zonovergoten Bunnik wordt de drone uitgepakt, en demonstreren de heren hun vlieg- en filmkunsten.

De blokjes in de videobeelden zijn volgens de fabrikant een defect. We krijgen een nieuw testmodel opgestuurd om het te controleren.

Volgende week kan je uiteraard weer een nieuwe Feature Friday verwachten. Bezoek in de tussentijd ook zeker GamersNET eens voor het laatste gamenieuws en scherpe gamereviews.

Wil je eerdere afleveringen terugkijken? Hier vind je alle Feature Friday-items op een rij.

2 Reactie(s) op: Feature Friday - De lucht in met de Bebop Drone van Parrot

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 21 maart 2015 02:25 Anoniem
  is dit een review of cabaret door 2 personen?
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 23 maart 2015 22:33 Goomba
  Heel vet ding! Ik zit al zo lang te denk om een drone te kopen. Kunnen jullie eens een overzicht maken over de verschillende soorten drones die er te koop zijn?
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.