Samsung doet schepje bovenop Ultra HD

Door: daan-doedens | 05 januari 2015 23:57

Nieuws

Hoewel Ultra HD pas het afgelopen jaar een echte doorbraak kende, kijkt Samsung alweer vooruit. Op de techbeurs CES in Las Vegas, waar ook Computer!Totaal aanwezig is, presenteerde het bedrijf een manier voor nog meer kijkplezier: SUHD.

Niet alleen het scherm gaat erop vooruit in de nieuwe tv's van Samsung, ook de audiokwaliteit krijgt een flinke duw in de goede richting. Dat komt voornamelijk door het Audiolab dat Samsung aan het opzetten is.

Samsung staat er niet helemaal alleen voor. Onder de noemer 'UHD Alliance' is een groep gevormd met onder andere Netflix, Disney, Warner Bros. en Panasonic om een zo hoog mogelijke kwaliteit op Ultra HD-schermen te krijgen.

2 Reactie(s) op: Samsung doet schepje bovenop Ultra HD

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 6 januari 2015 19:47 Anoniem
  Echt veel zin als er nog steeds 720p/1080i uitgezonden wordt
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 7 januari 2015 07:14 Anoniem
  Men weet niet meer welke onzin men moet verkopen om de consument geld uit de zak te kloppen. De 3D tv's zijn alweer uit beeld verdwenen want er niet in 3D uitgezonden belachelijk als je bedenkt dat zo'n tv best een kapitaal kost.
  UltraHD wordt ook niet uitgezonden, het beeld dat u in de winkel ziet is afkomstig van een blueray speler en zeker niet van een live tv zender u wordt besodemieterd waar u bij staat.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.