Videoreview: Epson EH-TW5200

Door: redactie-computertotaal | 24 april 2014 11:00

Video

In deze videoreview gaan we aan de slag met de zeer complete Epson EH-TW5200, voorzien van Full HD en 3D. Een prima manier om het bioscoopgevoel in huis te halen?

De beamer is geoptimaliseerd voor het spelen van games. De kleuren zijn daarom spectaculair en de beelden zijn vloeiend. Gamen op deze beamer is dan ook heel erg gaaf. Je hebt, mede dankzij de Full HD resolutie, het idee dat je helemaal in de game zit.

Films kijken

Ook films kijken is geen probleem. Ook hierbij zijn de kleuren mooi en is het beeld haarscherp. Toch merk je wel dat overdag het beeld minder is door het extra licht. Voor het optimale resultaat moet je dus een donkere kamer hebben, wat overigens bij andere beamers in deze prijsklasse niet anders is.

Kijk voor ons volledige oordeel onderstaande videoreview van de Epson EH-TW5200! Voor de geschreven review, klik je hier.

2 Reactie(s) op: Videoreview: Epson EH-TW5200

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 25 april 2014 09:46 Anoniem
  Tief eens op met die meters lange prijslijsten. Die zijn groter dan de inhoud van de artikelen.

  Nog effe en je moet zoeken naar waar in vredesnaam de inhoud van het artikel is wat je wilt lezen.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 30 april 2014 16:46 Oscar
  Bedrijven stellen tegenwoordig blijkbaar voorwaarden aan het beschikbaar stellen van hun producten ten behoeve van consumentenrubrieken en dergelijke. Ongeacht de testuitslag, vandaar die winkel/ prijslijst, waar het product verkrijgbaar is. Het is wel een behoorlijke lijst. ofwel zowat in heel Nederland verkrijgbaar.
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.