5 dingen die je moet weten over de HTC One A9

© PXimport

5 dingen die je moet weten over de HTC One A9

Geplaatst: 21 oktober 2015 - 12:02

Aangepast: 14 december 2022 - 15:12

Niels van der Helm

HTC komt begin november met een nieuwe smartphone. De HTC One A9 heeft een aantal vernieuwingen ten opzichte van zijn voorganger. Hieronder vind je vijf dingen die je moét weten over dit nieuwe toestel.

Android Marshmallow

De nieuwe HTC One A9 is standaard uitgerust met het nieuwste Android-besturingssysteem. Android 6.0 Marshmallow is de opvolger van Android Lollipop en richt zich vooral op kleine verbeteringen en de kwaliteit van het besturingssysteem.

MicroSD-kaart

De HTC One A9 is standaard uitgerust met 16 GB geheugen. Echter is het interne geheugen uit te breiden met behulp van een MicroSD-kaart zonder restrictie. Dit kan tot maximaal twee terabyte.

Kleuren op het scherm zijn verbeterd

De HTC One A9 is uitgerust met een 5 inch Full HD AMOLED-scherm. Dit zorgt ervoor dat het contrast en de kleuren op het scherm versterkt worden. Hierdoor zijn de kleuren helderder en lijkt het alsof ze op je af komen.

 

© PXimport

De HTC One A9 is uitgerust met een 13 megapixel camera.

13 megapixel Camera

Daarnaast is de HTC One A9 uitgerust met een 13 megapixel camera. Deze is uitgerust met optische beeld-stabilisatie. Dit is qua resolutie de beste camera op een HTC-smartphone die tot nu toe gepresenteerd is.

Koptelefoon versterker

De One A9 is uitgerust met een BoomSound systeem, Dolby Audio Surround-technologie en een hight-out. Hiermee beweert HTC tot twee keer betere audiokwaliteit te leveren dan andere smartphones.

De HTC One A9 is in de eerste week van november verkrijgbaar vanaf 599 euro in de kleuren Opal Silver, Carbon Gray en Topaz Gold. De exacte releasedatum in Nederland is niet bekend.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten