Verpakking Alcatel Idol 4S dient als VR-bril

Door: jeffrey-noordermeer | 11 februari 2016 19:30

Nieuws

Alcatels nieuwe smartphone, de Idol 4S, wordt geleverd in een verpakking die dienst doet als VR-bril. De smartphone (en zijn opvallende verpakking) zal officieel geïntroduceerd worden op het Mobile World Congress in Barcelona, later deze maand.

Alcatel, dat vroeger vooral budgetphones produceerde, lijkt de weg omhoog steeds beter te bewandelen. Het paradepaardje van Alcatel is de OneTouch-reeks, en deze zit inmiddels op zijn 3e editie: de Alcatel Idol 3. Deze werd gepresenteerd als de allereerste draaibare smartphone, het scherm draait namelijk mee, en zo kun je alle functies gebruiken of je de telefoon nou op zijn kop houdt of niet.

Van budgetphone naar smartphone.

Idol 4S

De 4S is zonder twijfel het hoogst geavanceerde product dat Alcatel tot nu toe heeft gebracht. De 4S heeft onder andere een Snapdragon 652 processor, 3GB RAM-geheugen en een opslagcapaciteit van 16GB die eventueel is uit te breiden met een sd-kaart. Buiten de gebruikelijke specificaties die je tegenwoordig in een smartphone kunt vinden, heeft Alcatel er voor gekozen zich op een andere manier te onderscheiden.

De Alcatel OneTouch Idol 4S.

Verpakking is ook VR-bril

Het meest interessante aan de nieuwe smartphone van Alcatel, is dat de Idol 4S verpakt zal worden in een VirtualReality-bril. Hij wordt verstuurd in een harde plastic doos die dus ook kan dienen als een VR-bril. Het lijkt heel erg op een Google Cardboard, en venturebeats meldt ons dat de prijs onder de 400 dollar zal liggen.

Acatel's Idol 4S zal naar alle waarschijnlijkheid worden gepresenteerd op het Mobile World Congress, dat plaats zal vinden op 21 februari in Barcelona.

De verpakking/VR-bril.

0 Reactie(s) op: Verpakking Alcatel Idol 4S dient als VR-bril

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.