Foto's nieuwe Lumia-smartphones met Windows 10 lekken uit

Door: niels-van-der-helm | 29 augustus 2015 15:24

Nieuws

Er zijn foto's uitgelekt van de nieuwste Windows-smartphones. De nieuwste toestellen met Windows 10 worden de Cityman en Talkman genoemd. De verwachting is dat deze toestellen in oktober worden gepresenteerd tijdens een Microsoft-event.

De Cityman en Talkman zijn ongeveer dezelfde toestellen, maar er zijn enkele verschillen. De verschillen zitten, zowel in intern als in het uiterlijk. De Cityman heeft een 5,7 inch-scherm terwijl de Talkman een 5,2 inch-scherm heeft. Dit is te zien op die foto's die Evleaks heeft verspreid via Twitter.

Beide toestellen zullen uitgerust zijn met een standaard 3 GB RAM en 32 GB opslag. Daarnaast beschikken de nieuwste Microsoft-smartphones over een USB-C-opslag. De Cityman maakt gebruik van een 8-core processor. De Talkman krijgt daarentegen een 6-core processor. Dit betekent dat de Cityman meerdere taken gelijktijdig kan uitvoeren. Beide toestellen krijgen ook de mogelijkheid om draadloos op te laden.

Beide toestellen kunnen worden gebruikt als Continuum-toestel op een extern scherm waarbij je de basis-apps uit de Microsoft Store kunt gebruiken.

1 Reactie(s) op: Foto's nieuwe Lumia-smartphones met Windows 10 lekken uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 31 augustus 2015 14:30 Anoniem
    "Lekkende foto's", de nieuwe manier van gratis adverteren.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.