Foto's Galaxy S6 Edge+ en Note 5 gelekt

Door: daan-doedens | 03 augustus 2015 10:27

Nieuws

Samsung's Unpacked-evenement staat pas voor over anderhalve week gepland, maar de eerste beelden van de twee nieuw aan te kondigen smartphones hebben hun weg naar buiten alweer gevonden. Op Twitter dook een foto op die officieel door Samsung zelf lijkt te zijn gemaakt.

De foto toont de nieuwe Galaxy S6 Edge+ en de nieuwe Note 5, beide een geüpgradede versie van hun voorgangers, se S6 Edge en de Note 4. Van de S6 Edge+ was de foto zo ongeveer het enige wat uitlekte, maar van de Note 5 dook ook een lijstje met specificaties op.

Geen microSD-kaart

Heel veel verschilt de Note 5 niet van de Note 4. Hij krijgt dezelfde octacore-processor die ook in de huidige S6 Edge zit en het geheugen is opgepoetst naar 4GB. Het scherm, de camera en het interne geheugen blijven hetzelfde. Een grote verandering is dat op de Note 5 naar verwachting geen ruimte meer is vrijgehouden voor een microSD-kaartje, dus met de 32GB opslag zal je het moeten doen. Ook is de achterkant niet meer verwijderbaar, dus ook je batterij vervangen zit er niet meer in.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Samsung op het Unpacked-evenement op 13 augustus uit de doeken zal doen wanneer de twee nieuwe vlaggenschepen op de markt komen, en misschien ook wel tegen welke prijs dat gaat gebeuren. Tot die tijd moeten we het hebben van geruchten en, zoals nu, gelekte foto's.

0 Reactie(s) op: Foto's Galaxy S6 Edge+ en Note 5 gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.