Spotlight: PadFone 2

Door: redactie-computertotaal | 17 april 2013 10:15

Nieuws

Hij komt naar Nederland. De PadFone 2 was in oktober al aangekondigd en hij ligt binnenkort in de Nederlandse winkels voor 699 euro. De PadFone 2 is een uniek concept en wij maken jullie alvast warm met wat beeldmateriaal.

Net als de eerste PadFone betreft het hier een Android-smartphone die achterin een meegeleverd tablet-dock geklikt kan worden. De smartphone heeft een 4,7 inch-display (1280 x 720 pixels) en draait op een 1,5 GHz quadcore-processor. Verder is er 2 GB aan RAM aanwezig, een opslagcapaciteit van 32 GB en een 13 megapixel camera.

Tablet en smartphone

De PadFone 2 wordt geleverd met een tablet, die dienst doet als docking-station voor de smartphone. Door het toestel achterin de tablet te klikken, kan deze worden aangestuurd via het tabletscherm. Dit scherm is 10,1 inch groot en heeft, net als de eerste PadFone, een resolutie van 1280 x 800 pixels. De smartphone heeft een LTE-ondersteuning, waardoor deze gebruikt kan worden voor het snellere 4G-internet dat momenteel wordt uitgerold in Nederland.

0 Reactie(s) op: Spotlight: PadFone 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.