Traceer je partner of kind overal met GPS-tracking pro

© PXimport

Traceer je partner of kind overal met GPS-tracking pro

Geplaatst: 27 oktober 2020 - 10:50

Aangepast: 25 november 2022 - 10:37

Redactie ID.nl

Een GPS-tracking-app kan erg handig zijn om je kind te traceren. Er zijn diverse apps waarmee je iemand kunt volgen, waaronder GPS-tracking Pro. Wij leggen uit hoe de app werkt.

Downloaden en installeren

GPS-tracking pro kun je gratis downloaden voor je Android-smartphone. Je installeert de app en geeft jezelf een naam, waarmee je later in de app zichtbaar bent op de GPS-kaart. Je kunt nu anderen uitnodigen, zoals je kind of een vriend, om ze deel te laten nemen aan het groepsaccount.

Iedereen die deelneemt is zichtbaar als ze hun GPS aan hebben staan op hun smartphone. Je kunt meerdere groepen aanmaken, bijvoorbeeld met vrienden waarmee je op vakantie gaat of met collega's op het werk.

Gpstrackerpro

© PXimport

Gpstrackerpro

© PXimport

Kinderen altijd traceren

De samenleving voelt beetje bij beetje onveiliger. Met GPS-tracking pro kun je daarom altijd en overal in de gaten houden waar je kinderen zijn. Je installeert dan deze gratis app op de smartphone of tablet van je kinderen en schakelt de gps in. Je nodigt ze uit om bij jou in de groep te komen en accepteert de uitnodiging.

Na het aanmaken van een account voor je kinderen kun je ze altijd terugvinden op de kaart die in GPS-tracking pro wordt getoond. Zij hoeven niet eens te weten dat je dit als ouder kunt, maar als ouder kan het rust geven als je ziet dat je kind na schooltijd gewoon veilig thuis is aangekomen.

Iedereen die je verzoek accepteert, is terug te vinden op de kaart.

© PXimport

Noodoproep

Het handige aan GPS-tracking pro is dat je kinderen een noodoproep kunnen doen als er iets aan de hand is. Er zit een noodknop in de app die een bericht naar alle aangesloten leden stuurt als een persoon deze indrukt. Voelt je kind zich niet veilig, dan kan hij of zij de knop indrukken waarna je als ouder een noodmelding ontvangt op je smartphone. Je kunt dan traceren waar je kind is, de politie bellen en zelf snel naar de betreffende locatie gaan.

Een noodoproep gaat naar iedereen die zich in de betreffende lijst bevindt.

© PXimport

GPS-Tracker Pro

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000