MyLastSearch 1.57

Door: robbin-ooijevaar | 01 augustus 2012 12:42

Review

De uitspraak 'Toon mij uw boekenkast en ik vertel u wie u bent' gaat tegenwoordig steeds vaker op voor Google-zoekopdrachten. MyLastSearch ondersteunt Google, Yahoo en MSN. Zodra u het programma opstart, toont MyLastSearch direct alle zoekopdrachten die zijn ingegeven in deze zoekmachines - tot op het moment waarop de laatste schoonmaakactie van uw webbrowser plaatsvond.

MyLastSearch is ideaal als u speurwerk wilt verrichten naar het zoekgedrag van uw kinderen of partner, maar ook om te zien wat anderen over u kunnen achterhalen als iemand plaatsneemt achter uw computer. Het overzicht van MyLastSearch toont de datum en tijd, de zoekmachine en gebruikte webbrowser. Het programma ondersteunt alle bekende webbrowsers. Geschrokken van de resultaten? Het opschonen van uw webbrowser is snel geregeld met een hulpprogramma als CCleaner. U kunt in de webbrowser ook op Alt+Shift+Del drukken om uw zoekgeschiedenis, cookies en andere onderdelen op te schonen.

MyLastSearch toont alle zoekopdrachten die ooit door u zijn ingegeven in Google en andere zoekdiensten.

MyLastSearch 1.57

Freeware

Taal Nederlands

Download 56,9 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: MyLastSearch 1.57

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.