De nieuwe Moto 360 smartwatch in beeld

Door: Jeroen Kuiper | 03 september 2015 14:28

Blog

Motorola heeft op IFA 2015 de nieuwe Moto 360-lijn gepresenteerd. Het design is niet heel erg veranderd, maar is volgens Motorola verfijnder dan de voorganger. Wij mochten al een eerste blik werpen op de nieuwe Moto 360.

Motorola komt in de Moto 360-lijn niet met grote vernieuwingen maar biedt meer keuzes aan. Zo brengt het bedrijf een mannen- en vrouwen-editie van de Moto 360 uit. De smartwatches kunnen daarnaast in twee maten aangeschaft worden, namelijk een 42mm- of een 46mm-horloge. Verder wordt er ook een sportwatch uitgebracht in de Moto 360-lijn.

Het display van de nieuwe Moto 360's neemt meer ruimte in en de schermranden zijn dunner gemaakt. Motorola spreekt zelf van de dunste schermranden van een smartwatch tot nu toe.

Binnenin beschikken de smartwatches over 512MB RAM-geheugen en 4GB aan opslag. De Moto 360 draait op Android Wear en volgens Motorola gaat de accu ongeveer twee dagen mee, en dat is langer dan zijn voorganger.

Via Moto Maker kunnen er nog aanpassingen gedaan worden aan de smartwatch. Zo kunnen er andere bandjes gekozen worden en de kleur van de schermrand en behuizing kan worden aangepast.

Motorola zegt dat de nieuwe Moto 360-lijn naar Europa komt maar noemt voorlopig alleen de prijs in Britse ponden. De smartwatch moet zo'n 229 pond gaan kosten, wat omgerekend 312 euro zou zijn. Bekijk hieronder de eerste foto's van de nieuwe Moto 360-lijn.

0 Reactie(s) op: De nieuwe Moto 360 smartwatch in beeld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.