JBL komt met all-in-one (en draagbaar) audiosysteem voor de auto

Door: niels-van-der-helm | 06 september 2015 21:27

Nieuws

JBL komt met een all-in-one draagbaar audiosysteem voor de auto. Naast het audiosysteem komt JBL ook met twee luidsprekers en een draadloze koptelefoon. De JBL Trip is ingericht voor een betere geluidsbeleving voor in de auto.

JBL Trip

Het draagbare all-in-one systeem is hoofdzakelijk bedoeld voor mensen die die veel in de auto zitten. Het JBL audiosysteem probeert bij te dragen aan het veiliger maken van het verkeer. Dit doet het apparaat door ervoor te zorgen dat de bestuurder hands free kan bellen. Naast de veiligheid zorgt het all-in-one audiosysteem voor veel luisterplezier en het versterkt de stem voor je navigatie. Het systeem kan worden aangestuurd via Siri en Google Now. Het systeem is verkrijgbaar voor 99,95 euro.

Kardon Esquire 2

Deze luidspreker is compact vormgegeven. De Kardon Esquire is in meerdere kleuren te krijgen: zwart, champagne en antraciet. De Esquire 2 is voorzien van een belfunctie. De VoiceLogic-technologie maakt gebruik van vier microfoons om ruis- en echovorming tegen te gaan. Hij vangt het geluid in 360 graden op. De Kardon Esquire gaat 229 euro kosten.

De Kardon Esquire champagne

JBL Boost TV

De JBL Boost TV is een audiosysteem dat hoofdzakelijk gericht is op de fanatieke tv-kijker, zo meent de fabrikant. Ook dit systeem beschikt over Bluetooth. The Soundshift functie zorgt ervoor dat de accenten van het geluid bij bijvoorbeeld een sportwedstrijd anders is dan bij films. De JBL Boost TV is vanaf oktober 2015 te krijgen zal 199 euro gaan kosten.

JBL Everest 'active noise' draadloze hoofdtelefoons

Naast de luidsprekers komt JBL ook met een serie koptelefoons. De serie bestaat uit draadloze koptelefoons met over-ear, on-ear en in-ear modellen. De koptelefoons maken verbinding met ieder smart-apparaat.

De hoofdtelefoons maken gebruik van een ruisonderdrukkingssysteem gecombineerd met de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel omgevingsgeluiden er binnenkomen. Verder krijg je de mogelijkheid om door middel van de Bluetooth-verbinding muziek, video's en games te delen. Daarnaast gaat de accu van deze hoofdtelefoons langer mee, doordat deze automatisch wordt uitgeschakeld wanneer hij niet gebruikt wordt.

De koptelefoons zijn in de kleuren zwart en wit te verkrijgen. De prijzen variëren van 99 tot 279 euro.

0 Reactie(s) op: JBL komt met all-in-one (en draagbaar) audiosysteem voor de auto

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.