Facebook gaat ex onzichtbaar maken

© PXimport

Facebook gaat ex onzichtbaar maken

Geplaatst: 20 november 2015 - 07:48

Aangepast: 16 november 2022 - 09:20

Redactie ID.nl

Facebook schiet degenen die hun kersverse ex-geliefde niet direct van hun Facebook willen verwijderen te hulp. Voortaan kan de interactie op Facebook automatisch onzichtbaar worden gemaakt voor de ander zodra een relatie uit gaat.

Wanneer de status van de relatie op Facebook wordt aangepast, worden er vanaf nu een aantal opties aangeboden. Zo kan er voor gekozen worden om minder of geen foto's, video's en andere posts te laten zien aan je ex. Andersom kan ook het materiaal van de ander onzichtbaar worden gemaakt. Facebook heeft de nieuwe functie doorgevoerd voor Amerikaanse gebruikers van de mobiele versie van het platform.

Functie wordt aangescherpt

Aan de hand van feedback zal de functie vervolgens verder worden doorgevoerd. Dit hoort bij onze inspanning om te voorzien in behoeften van mensen die in moeilijke momenten in hun leven doorstaan, meldt Facebook op hun blog. We hopen dat deze tools helpen om een beëindigde relatie op Facebook gemakkelijker, comfortabeler en beter gecontroleerd te laten verlopen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000