Zoek je een origineel sinterklaas-cadeau? Dit zijn de 5 beste smartwatches

© PXimport

Zoek je een origineel sinterklaas-cadeau? Dit zijn de 5 beste smartwatches

Geplaatst: 21 november 2015 - 06:23

Aangepast: 14 december 2022 - 12:16

Redactie ID.nl

De feestdagen komen steeds dichterbij. Dit is de reden dat er cadeaus moeten worden ingeslagen. Smartwatches zijn in opkomst en hierdoor een leuk cadeau om te geven. Hier vind je een lijst met de beste smartwatches om te geven voor Sinterklaas of Kerst.

ASUS ZenWatch 2

De ASUS ZenWatch 2 is een zilverkleurige smartwatch die in verschillende formaten verkrijgbaar is. De kleinste uitvoering is 45 mm x 37 mm groot. Er zijn meerdere formaten van deze smartwatch. Het voordeel van de ASUS ZenWatach 2 is dat je de wijzerplaat kunt tweaken. Hierdoor kun je zelf aangeven welke informatie er op je wijzerplaat verschijnt. De ASUS ZenWatch 2 zou een leuk cadeau kunnen zijn voor Sinterklaas of kerst door zijn prijs. Deze is namelijk 169 euro en hiermee een goedkope smartwatch. De helderheid van het scherm zou wel beter kunnen.

 

© PXimport

Lees verder voor de volledige review van de ASUS ZenWatch 2.

ASUS ZenWatch 2

Prijs: 169 euro

Opslag: 4 GB

LG G Watch Urbane

De LG Watch Urbane is uitgerust met een helder scherm en was als eerste uitgerust met Android 5.1. De smartwatch beschikt over een metalen kast en een gestikt lederen band. De smartwatch van LG is echter wel groot en zwaar. Daarnaast geeft de Watch Urbane geen omgevingslicht voor de donkere dagen rond sinterklaasavond en Kerst.

Lees verder voor de volledige review van de LG G Watch Urbane.

 

© PXimport

LG Watch Urbane

Prijs: 235 euro

Opslag: 4 GB

Apple Watch

Eén van de bekendste smartwatches is de Apple Watch. De smartwatch van Apple is in verschillende kleuren en met verschillende opslagcapaciteiten te verkrijgen. Hierdoor kun je hem stylen naar je eigen smaak. Dit is de reden dat prijzen variëren van 349 euro tot 10.000 euro. Naast het uiterlijk zit het prijsverschil ook in de materialen die gebruikt zijn. De Apple Watch voelt zeer solide en comfortabel aan. Daarnaast is heeft beeldscherm uitgerust met een hoge resolutie en is de smartwatch voorzien van sensoren. De display en het volume hadden van betere kwaliteit kunnen zijn. Daarnaast heb je vaak een iPhone nodig om de Apple Watch te kunnen gebruiken.

Lees verder voor de volledige review van Apple Watch.

 

© PXimport

Apple Watch

Prijs: Vanaf 349 euro

Opslag: 8 GB

Samsung Gear S2

De Samsung Gear S2 is een waardige nieuwe smartwatch van Samsung. Het horloge heeft een mooi ontwerp en is zeer compact. Hierdoor heeft de Gear S2 voor sommige mensen een streepje voor ten opzichte van zijn concurrenten. De Samsung Gear S2 draait op zijn eigen besturingssysteem, maar deze is wel te synchroniseren met alle Android-toestellen.

Lees verder voor de volledige review van de Samsung Gear S2.

 

© PXimport

Samsung Gear S2

Prijs: 349 euro

Opslag: 4 GB

Sony Smartwatch 3

De Sony Smartwatch 3 is uitgerust met een lange accuduur en een helder scherm. Daarnaast is de smartwatch waterdicht, De Sony Smartwatch 3 heeft ook nadelen. Zo zit er geen hartslagmeter in deze smartwatch. Daarnaast heeft de Sony Smartwatch 3 een beperkte functionaliteit

Lees verder voor de volledige review van de Sony Smartwatch 3.

 

© PXimport

Sony Smartwatch 3

Prijs: Vanaf 209 euro

Opslag: 4 GB

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten