Hebt u ook zoveel vrienden op Facebook? Wilt u weten wie uw meest hechte Facebook-vrienden zijn? Dat kunt u te weten komen via de functie Vriendschapspagina.

Log in met uw Facebook-account en open de pagina van een vriend. Helemaal rechts in beeld ziet u Jij en VOORNAAM VRIEND. Klik op de knop Vriendschap bekijken om meer details op te vragen. Indien beschikbaar verschijnt er nu een foto waarop jullie beide getagd zijn. Daarnaast krijgt u een overzicht van het aantal gemeenschappelijke vrienden, prikbordberichten die jullie naar elkaar gestuurd hebben, reacties op statussen, foto’s en videofragmenten en Facebook-pagina’s die jullie allebei interessant vinden. Helemaal bovenaan krijgt u ook te zien hoe lang jullie al Facebook-vrienden zijn.

Zo’n vriendschapspagina is vooral interessant als u van plan bent om het aantal Facebook-vrienden te doen slinken. U krijgt namelijk in een handomdraai een overzicht van actieve vriendschappen. Iemand die nog geen enkele keer gereageerd heeft op uw status, foto’s of videofragmenten en daarnaast ook geen of weinig gezamenlijke interesses heeft, kunt u misschien beter ‘ontvrienden’.

© PXimport

In een handomdraai krijgt u te zien wat jullie gemeen hebben.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten