Op zoek naar de beste Sinterklaas-cadeaus? Je vindt ze met deze 6 apps

© PXimport

Op zoek naar de beste Sinterklaas-cadeaus? Je vindt ze met deze 6 apps

Geplaatst: 16 november 2015 - 09:01

Aangepast: 14 december 2022 - 15:09

Daan Doedens

Sinterklaas is in het land, en het grote shoppen voor de beste cadeau's kan beginnen! Maar er zijn tegenwoordig zoveel webwinkels dat je de draad een beetje kwijt kunt raken. Met deze zes apps vind je op je smartphone en tablet snel, gemakkelijk en goedkoop precies wat je zoekt.

 

© PXimport

Marktplaats

Marktplaats is natuurlijk vooral bekend om zijn tweedehands spullen, maar ook voor gloednieuwe cadeautjes kun je er prima terecht. Veel (web)winkels zetten er advertenties neer en via iDeal of PayPal kun je snel en veilig betalen. De app is overzichtelijk en het is makkelijk om te sorteren op prijs en kwaliteit.

Op Marktplaats zijn niet alleen producten te koop, ook diensten kunnen worden aangeboden. Op zoek naar een last-minute hulpsinterklaas? Ook dan is Marktplaats een ideaal beginpunt.

De Marktplaats-app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

© PXimport

eBay

eBay is de internationale voorloper van Marktplaats. Het grootste voordeel daarvan is dat je kunt putten uit een bijna onuitputtelijke bron van aanbieders. Veel bedrijven uit bijvoorbeeld Azië sturen hun spullen gewoon zonder verzendkosten op, maar er zijn ook veel Nederlandse verkopers te vinden.

Neem even de tijd om de sorteeropties door te nemen zodat je niet oneindig aan het scrollen bent en houd het feedbackpercentage van de verkoper in de gaten, dan zou het zomaar kunnen dat je je volledige kerst- en Sintaankopen gewoon online kunt doen.

De eBay-app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

© PXimport

Groupon

Groupon is een grote kortingverzamelaar. Het internet wordt afgespeurd op zoek naar de beste koopjes. Het gaat daarbij niet alleen om restaurants en andere eetgelegenheden, hoewel Groupon daar we bekend om staat, maar ook producten zijn er soms spotgoedkoop.

Het aanbod is lang niet zo groot als bij Marktplaats en eBay, maar de kortingen kunnen hoog oplopen. Als je graag op de kleintjes let, is Groupon een goede app om af en toe even te openen en even door de lijst met aanbiedingen te scrollen.

Groupon is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

© PXimport

Shoppen!

Veel duidelijker wordt de naam niet: Shoppen! is een perfecte app om te winkelen voor de feestdagen. De app doorzoekt het assortiment van veel verschillende winkels en verzamelt alles handig op één plek. Zo hoef je niet al die verschillende apps door te spitten.

HEMA, Intertoys, Bart Smit, Wehkamp en veel verschillende andere winkels zijn allemaal vertegenwoordigd. De handige sorteeropties en de directe links naar de (mobiele) website van de aanbieder maken Shoppen! tot een erg handige winkel-app.

Shoppen is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Veel winkels hebben natuurlijk ook een eigen app. Grote namen als V&D en HEMA werken op die manier, en tegenwoordug zijn er ook steeds meer supermarkten die hun spullen via smartphones verkopen. Het is handig als je de app van één bepaalde winkel hebt, omdat je de kwaliteit en de beschikbaarheid beter gewaarborgd is. Nadeel is dat je niet kunt kijken of hetzelfde product ergens anders goedkoper is. Een combinatie van verzamel-apps en apps van winkels zelf is een goede oplossing.

 

© PXimport

Bol.com

Bol.com noemt zichzelf 'De Sintwinkel van ons allemaal', en daar valt wat voor te zeggen. Het aanbod van bol.com is enorm en de bezorgservice is een van de beste in Nederland. Ook met Sinterklaas en Kerstmis hoef je bij bol.com niet lang te zoeken om het juiste cadeautje te vinden.

Groot voordeel is dat bol.com samenwerkt met tal van andere webwinkels, zodat het toch al niet kleine aanbod nog eens extra groot wordt. Het moet raar lopen als je dat ene cadeautje niet bij bol.com kan vinden.

De bol.com-app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

 

© PXimport

Kieskeurig

Heb je het perfecte idee voor een cadeautje, maar zoek je de laagste prijs? Dan is Kieskeurig de oplossing. De app doorzoekt per categorie of zoekopdracht een groot aantal webwinkels om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaalt.

Dat kan gaan om kleine dingen als knuffels of LEGO, maar ook de duurdere cadeaus als televisies en smartphones zijn makkelijk te vinden. Met Kieskeurig vind je makkelijk de laagste prijs voor elk artikel.

Kieskeurig is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000