Samsung's nieuwe teaser: een Galaxy S6 Edge+

© PXimport

Samsung's nieuwe teaser: een Galaxy S6 Edge+

Geplaatst: 28 juli 2015 - 05:12

Aangepast: 24 november 2022 - 11:30

Daan Doedens

Samsung is goed in teasers, en dat laten de Koreanen keer op keer merken. Het bedrijf heeft een nieuw Galaxy Unpacked-evenement aangekondigd, een presentatie waarbij doorgaans een nieuwe Galaxy-smartphone wordt aangekondigd.

Op 13 augustus moet het gebeuren, niet geheel toevallig vlak voordat Apple naar verwachting een geüpgradede versie van de iPhone 6 en 6 Plus gaat tonen. Veel is er, geheel in de stijl van Samsung, niet te zien op de wat psychedelische foto die het Koreaanse bedrijf de wereld in stuurde.

Join us for the next Galaxy Unpacked

-

Volgens insiders is de nieuwe teaser echter een grotere versie van de toch al niet kleine Galaxy S6 Edge, het vlaggenschip met een afgebogen rand aan een van de zijkanten waarop notificaties en dergelijke kunnen worden getoond. Een Edge+ zou geheel in lijn zijn met de jaarlijkse upgrade van de Galaxy-serie. We wachten in spanning af.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000