Sony lanceert nieuwe PlayStation 3 in Nederland

© PXimport

Sony lanceert nieuwe PlayStation 3 in Nederland

Geplaatst: 19 september 2012 - 05:17

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Elmar Rekers

Sony lanceert nog deze maand een vernieuwde versie van de PlayStation 3 in Nederland. Dat maakt de fabrikant bekend aan de vooravond van de Tokyo Game Show.

De nieuwe PlayStation 3 is volgens Sony 20 procent kleiner dan de PS3 Slim en een kwart lichter. Eerder doken er al foto's van enkele onderdelen van de console op, en verwacht werd dan ook dat deze al op de GamesCom-beurs in augustus onthuld zou worden.

FIFA 13

De derde generatie van de PlayStation 3 zal in twee varianten beschikbaar komen. Voor 299 euro krijgt men een PS3 met 500 GB aan opslagcapaciteit en deze wordt geleverd met FIFA 13. Daarnaast zal er een console voor 229 euro beschikbaar komen, welke het moet stellen met 12 GB aan flashgeheugen. De nieuwe voetbalgame van EA zal hierbij overigens niet worden meegeleverd.

Sony zegt dat de nieuwe console wereldwijd voor de feestdagen in de winkels moet liggen. Vanaf 28 september zal deze echter al in Nederland verkrijgbaar zijn. Het nieuwe apparaat komt in Nederland enkel in het zwart beschikbaar.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten