© PXimport

Videoreview: Sony Xperia V

Geplaatst: 1 februari 2013 - 11:10

Aangepast: 16 november 2022 - 10:07

Redactie ID.nl

De Xperia V is zonder meer een van de meest interessante mobieltjes die we in 2013 zien verschijnen. Fabrikant Sony claimt immers dat het Android-toestel volledig waterdicht is! In deze videoreview bespreken we de telefoon uitvoerig, waarbij een praktijktest met verschillende vloeistoffen uiteraard niet wordt geschuwd.

Op het oog is de Xperia V een doorsnee smartphone met een ietwat stijlvolle behuizing. Een knap staaltje werk wanneer je je bedenkt dat deze telefoon volledig stof- en waterdicht is. Het toestel draait op Android 4.0 en Sony heeft al laten weten dat een upgrade naar Jelly Bean (versienummer 4.1) aanstaande is.

Praktijktest

Verder beschikt de Xperia V over een snelle dualcore-processor en is het een van de eerste telefoons die in Nederland 4G-netwerken ondersteunt. Het scherm is met zijn 4,3 inch lekker groot en qua opslagvolume krijg je 8 GB tot je beschikking. Op papier een prima toestel dus. Of de Xperia V zich ook in de praktijk weet te bewijzen? Je ziet het in onderstaande videoreview!

[youtube]3aPRT4G8Qd0[/youtube]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten