Vierkante BlackBerry Passport uitgebreid te zien in video

© PXimport

Vierkante BlackBerry Passport uitgebreid te zien in video

Geplaatst: 21 juli 2014 - 05:56

Aangepast: 16 november 2022 - 09:55

Redactie ID.nl

BlackBerry beschrijft het nieuwe vierkante toestel, de BlackBerry Passport, en tegelijkertijd duikt er een filmpje op van deze opvallende smartphone.

BlackBerry richt zich sinds het vertrek van CEO Thorsten Heins weer op de sector waar het ooit koning was: de zakelijke markt. Het nieuwe toestel BlackBerry Passport wordt door de fabrikant omschreven als een 'messaging powerhouse' en het tikken van berichten heeft weer de prioriteit gekregen.

Zakelijke features

In een blogpost beschrijft BlackBerry's social media marketingmanager Donny Halliwell het op handen zijnde systeem en gaat uitgebreid in op zakelijke aspecten, zoals de mogelijkheid om de hele dag telefoonvergaderingen te voeren en e-mails te kunnen tikken. Het toestel heeft een forse 3450 mAh-accu en hoopt daarmee ook een van de pluspunten van het BlackBerry van weleer in ere te herstellen: een stevige batterijduur. Het toestel moet in september uitkomen.

Eerder kreeg de BlackBerry Enterprise Server MDM-tools om ook Android en iOS te beheren. Een beetje laat, want de BYOD-trend is al enige jaren bezig en bedrijven die voorheen massaal BES en BlackBerry's gebruikten, hebben het platform inmiddels verlaten. Toch valt er voor smartphonemakers nog veel te winnen in het bedrijfsleven en is er voor iedereen nog een kans - iets wat ook Apple en IBM beseffen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000