Onderzoek wearables - Win een Sony SmartBand

© PXimport

Onderzoek wearables - Win een Sony SmartBand

Geplaatst: 10 juli 2014 - 11:05

Aangepast: 24 november 2022 - 11:00

Redactie ID.nl

Doe mee met het Computer!Totaal Wearables Onderzoek en maak kans op een Sony SmartBand t.w.v. 69 euro! Wearables zijn dé producten van 2014 en daarom willen wij graag weten wat jij ervan vindt. Het onderzoek duurt slechts 3 minuten.

Wearables

Er worden steeds meer varianten wearables op de markt gebracht en het is een veelbesproken onderwerp op tech-beurzen. Wearables zijn draagbare gadgets die je op je kleding, je arm of ergens anders kunt dragen. Voorbeelden zijn de Google Glass, Samsung Gear Fit en de Sony SmartBand.

Lees hier meer over wearables of begin direct met het onderzoek!

 

© PXimport

Wij zijn benieuwd wat jullie van deze nieuwe trend vinden, of jullie er gebruik van maken of gebruik van willen maken. Het onderzoek duurt slechts 3 minuten, begin direct!

Prijs

Vul het onderzoek in, laat je gegevens achter en maak kans op de Sony SmartBand t.w.v. 69 euro! De SmartBand van Sony is een rubberen armbandje waar je een klein apparaatje in plaatst. De armband is als het ware een verlengstuk van je smartphone. Enerzijds voor meldingen en bediening, anderzijds juist om samen met een speciale app een soort dagboek van je activiteiten bij te houden. Lees hier de review.

Bekijk hier het onderzoek.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten