Vraag & Antwoord

OS Anders

Een "sofware" voor bejaarden

Anoniem
J. de Boer
3 antwoorden
  • Ik ben 80. Ik ben in de jaren 1970-1975 begonnen te computeren . Mijn eerste PC was een VIC 20. Een toetsenbord waar ook iets anders dan toetsen aan zaten . Programma's als windows waren er nog niet. Ik denk dat DOS toen net bestond. Ik had er voor zelf wat eenvoudige software gebakken. (Het ging om een voortschrijden gemiddelte na 30 dagen, de eerste 35 dagen werkte het goed, daarna stopte het. Het geheugen van 30 kilobytes was vol) Jaren lang ben ik HCC lid geweest, tot 2009.
    Nu kan ik bijna niet meer onthouden. Ik zoek een "windows" voor ouderen. Een prog dat niet meer verandert door toevoegingen met alllerlei handigheidjes, die ik na veel zoeken begrijp maar wat ik na een paar dagen weer vergeten ben. Ik e-mail nog, ik lees nog informatie, ik doe wat kaart spelletjes, en ik Internet veel. Google chrome en g-mail gebruik ik. Maar door een fout van mij met het maken van favorites verdween om de haverklap mijn g-mail programma. Na een week of 6 kwam ik er achter hoe het kwam. Ik gebruikte toen Firefox even en nadat ik mijn favorites daarvan naar chrome verplaatste (nadat ik ze eerst bij Crome verwijderd had) was het probleem opgelost . Sindsdien werkt Chrome weer goed. Ik had overal geïnformeerd (ook bij Google, en daar heb ik nooit een antwoord van gehad) Maar ik zou nu graag software hebben die niet iedere keer met wat nieuws komt , maar eenvoudig blijft. (Ik ben nota bene "Medior".) Gegroet, Jack
  • Dat zoek ik ook software waar alleen de fouten uitgehaald worden en niet iedere keer nieuwe functies erin die toch niet gebruikt worden.
    Het enigste pakket wat ik ken is Autosketch (kleintje AutoCAD), dat is tussen versie 2.1 en 9 nooit verandert alleen de fouten eruit.
  • Bedankt voor je mededeling. Ik heb zojuist met behulp van mijn locale expert mijn Windows 7 weer goed aan de praat gekregen. Gaat het weer mis dan zal ik je voorstel eens uitproberen. Ik zal er ook "in the mean time" eens wat meer info over opzoeken. Jack

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.