Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

DreamHost.nl

Anoniem
Rick Gimpel
7 antwoorden
 • Graag wil ik mijn ongenoegen uitten over de klant vriendelijkheid van deze provider. Had van Dreamhost een factuur ontvangen per mail. Deze was in de spambox terecht gekomen. waarop ik deze niet had gezien en had deze niet over gemaakt. zij hebben totaal geen herinnering gestuurd en na een maand deze factuur over gedragen Credifin Nederland B.V. Dit bedrijf zijn boeren in het incasso land, sturen gelijk een dagvaarding geen rekening geen aanmaning, had netjes een mail gestuurd naar dreamhost en ook naar Credifin maar antwoord was betaal nu maar snel dan is de dagvaarding van tafel.
  DreamHost bedank. Mijn zij jullie kwijt als klant

  henk
 • Waar gebruik je die provider voor? En dat hun e-mail in je spam terecht komt, sorry maar dat jouw fout. Je moet ook je spambox nalopen, om te zien of er geen betrouwbare mails tussen zitten. Staat er zo 1, Dan kun je hem aanmerken als betrouwbaar. Zodat jij tijdig je rekening kunt voldoen. Regel dat soort dingen, voor je hier een bedrijf afzeikt.
 • Natuurlijk moet ik mijn spambox bekijken. Maar om zonder een herinnering brief, alles aan een incasso te geven. en deze incasso gaat gelijk over tot een dagvaarding zonder ook maar een herinnering brief / aanmaning zo is het niet hoe je met mensen omgaat.
 • Ja, dat gaat een brug te ver. Maar er zijn ook soort gelijke bedrijven, die netter te werk gaan. Heb je bij dat bedrijf een website gehost ofzo?
 • Hmmm, iets met pot en ketel. Je komt hier op het forum (2 posts) en als je je ei kwijt bent, ben je weg. Even reageren op Rick is blijkbaar al teveel moeite.
 • Achlaat maar. Ik vind het wel fijn dat als je reageert, de mensen melden of het gelukt is.
 • Het spijt me voor de late reactie maar was een paar dagen in Duitsland op vakantie.
  Maar ik heb alleen een naam geparkeerd staan. Per jaar nog geen 10euro.heb nu met incasso kosten totaal 50euro betaald. Dit incasso bureau staat bij de overkoepelende incasso bedrijven al als malafide bekend. Maar incasso is een vrij beroep.iedereen kan een incasso bureau beginnen. Zij zijn niet aangesloten bij de overkoepelde incasso bedrijven en als ze zich niet aan spelregels houden kan je civiele zaak tegen ze aan gaan.
  Er is totaal niet met ze te praten.de laatste zin als antwoordt op mijn bezwaar mail was letterlijk.
  Als de betaling niet binnen 24uur is bijgeschreven gaat de rechtzaak door.alle kosten zijn voor uw rekening.
  En Dreamhost geef alleen als antwoord wij hebben een factuur gestuurd deze heeft u niet optijd voldaan.

  Dus tip. Betaal optijd voorkomt een hoop shit
  Henk

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.