Vraag & Antwoord

Communicatie & hosting

review hostings

Anoniem
gerben
5 antwoorden
 • Goedendag,

  Nu heb ik voorlopig een website bij mijn kabelboer ziggo, maar ben ondertussen aan het zoeken naar een goede hostingprovider. Met googlen wordt ik overladen met aanbieders en wanneer ik de reviews ga lezen dan deugd er geen eentje :o
  Tuurlijk zoek ik de voordeligste :D maar klantgerichtheid is ook belangrijk en op dit punt scoren ze allemaal negatief, volgens de reviews…
  Dat wordt lastig…

  De sticky hier in het subforum is niet meer dan een verwijzing naar twee overzichten. Het helpt mij niet om door het hostingwoud eentje te vinden met hoofdzakelijk positieve reviews.
  Het enige wat mij redelijk duidelijk geworden is dat een domeinnaam + hosting ongeveer 60 euro p/j kost. De prijsverschillen zijn wel erg groot, maar dit bedrag zag ik wel het meest voorbij komen.

  Zoals geschreven, de reviews die ik kon vinden waren doorgaans negatief en daardoor kan ik niet kiezen waar ik straks mijn site wil onderbrengen. En goede raad is niet duur, dus?
 • kan uit eigen ervaring putten: hen een site of wat ondergebracht bij hostingdiscounter.nl, en heb daar nooit spijt van gehad.
  zelden of nooit off line, zeer betaalbaar (prijs hangt uiteraard af van het pakket dat je nodig hebt), en géén enkele ongewenste reclame.
 • Je kunt ook bij .tk een www.mijnwebsite.tk gratis registreren en die verbinden met jouw Ziggo account.

  De hosting sites is echt onoverzichtelijk, ben er ook mee bezig, omdat ik op mijn hcc account geen CMS/sql kan installeren.
  Als het alleen maar een genealogie site is zoals bij mij, dan wil ik toch wel een zo goedkoop mogelijke, kost alleen maar geld… en 6 tienen lijkt weinig maar over 10 jaar is dat inmiddels wel 600 euro en dan klinkt het al weer anders….
  Ben dus ook benieuwd…
 • Ik gebruik voor mijn site al 2 jaar versie en ben hier heel tevreden van. Enorm voordelig en goede klantenservice. Heb eens een probleem gehad en ze hebben me snel en doeltreffend geholpen.
 • Ik sluit mij aan bij Derk. Hostingdiscounter, nooit problemen, schappelijke prijs en uitstekende helpdesk als je die al nodig hebt. Ik zit daar nu al een jaar of zes, nooit downtime ondervonden etc.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.