Vraag & Antwoord

Videokaarten en monitoren

Sony tft scherm kapot of gf2 mx kapot?

Anoniem
tprijnja
8 antwoorden
 • jh hg fff
 • jh
 • als een andere monitor het wel goed doet op je videokaart, is het gewoon lulpraat van dynabite. Het is trouwens wel zo, dat als een apparaat drie keer is gerepareerd en daarna nog niet werkt, je recht hebt op een vervangend exemplaar. Als je lid bent van de consumentenbond zou ik daar ff contact mee opnemen, ik kan begrijpen dat je geen vertrouwen meer hebt in de monitor.
 • Ik zou zeker wel even boos worden. Probeer anders een een andere monitor en sluit de monitor eens aan op een andere grafische kaart misschien kan je dan het probleem achterhalen
 • Dit ziet eruit als een doodspoor.
  Misschien moet je rechtstreeks met Sony contact opnemen.
  Of ze;fs bij Sony japan klagen en vooral twijfels uitspreken over Sony.
  Daar zijn japanners gevoeilig voor.
 • Ik zou eens doen wat jackdegek al zei, en dus een nieuwe monitor eisen! En verder denk ik echt niet dat het aan je videokaart ligt(99.9% zeker)!!
 • jh
 • Ik vind het maar een raar gedoe, je hebt die monitor in de winkel gekocht en als je klachten hebt word je van het kastje naar de muur gestuurd, maar goed.

  Het lijkt me nu dat je een (aangetekende) brief moet gaan versturen naar het hoofdkantoor en ze in gebreke stelt. Je hebt geen vertrouwen meer in de door hun geleverde monitor gezien het feit dat het apparaat 7 keer terug moest voor reparatie. Ik zou dan óf een nieuwe monitor eisen óf je geld terug, één van de twee. Geef ook aan dat je binnen twee weken een schriftelijke reactie verwacht.

  Ik weet trouwens niet of je lid bent van de HCC, maar vroeger stond er in de C!T altijd zo'n rubriek Pc Consument, hier kon je klagen over de service van hardware leveranciers en eventueel nam de redactie van C!T dan contact op met de betreffende winkel om een en ander eens te bespreken.

  Suc6, laat je niet bedonderen!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.