Vraag & Antwoord

Computer

hoe email adres wijzigen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Is je e-mail adres onderdeel van je internet abonnement van je provider, dan moet je die provider schriftelijk of telefonisch benaderen. en informeren wat de procedure is. Voor het (laten) wijzigen/aanmaken van een nieuw e-mail adres. Bij opzegging van je huidige provider is het verstandig een back-up te maken van al je contacten, en al je contacten, zo snel mogelijk te informeren tot welke datum je huidige e-mail adres bij de huidige provider nog actief is. En je contacten zo snel mogelijk op de hoogte brengen, van de ingebruikname van je nieuwe e-mail adres bij die andere provider…..
  Bij outlook.com, Gmail, of andere e-mail service, gewoon een nieuw adres aanmaken en die gebruiken, naast je oude e-mail adres, om de contacten op je oude e-mail adres te informeren, over je nieuwe e-mall adres, om ze de gelegenheid te geven om over te schakelen naar je nieuwe e-mail adres………zo ongeveer kun je dat doen…..
  suc6…
  • +
  • 0
  • -
  Tja, wat bedoel je:
  * Wijzigen als contactadres bij een bedrijf dat jouw oude emailadres heeft? Ieder bedrijf heeft zijn eigen manier van doen (van Facebook en LinkedIn tot het waterbedrijf en de energiemaatschappij…).
  * Wijzigen van het 'normale' emailadres in jouw email programma – zo ja, wat gebruik je: Thunderbird, Outlook, …?
  * Weghalen van adres info omdat je een PC of tablet wegdoet?
  * …?

  Oscar geeft al een aantal tips wat er allemaal aan vastzit als je een veel afgegeven emailadres wilt wijzigen, dus wat bedoelde je?

Beantwoord deze vraag