'Apple's nieuwe 4-inch iPhone 5se komt 15 maart'

Door: De Telegraaf | 03 februari 2016 09:26

Algemeen

De releasedatum van de iPhone 5se is nog niet bekend, maar volgens 9 to 5 Mac wordt de 4 inch iPhone op 15 maart aangekondigd. Daarnaast wordt ook een nieuwe iPad Air verwacht en lijkt de Apple Watch belangrijke updates te krijgen.

Apple onthult een nieuwe 4-inch iPhone en een vernieuwde iPad Air tijdens een evenement op 15 maart. Dat meldt 9 to 5 Mac op basis van bronnen. Ook de Apple Watch krijgt een aantal belangrijke updates. Een nieuw model laat echter nog op zich wachten. Lees ook: Dit is de iPhone 5se.

Als het bericht klopt, dan is het voor het tweede opeenvolgende jaar dat Apple een evenement lanceert in maart. Vorig jaar maart onthulde Apple zijn nieuwe ultradunne MacBook en maakte het de lanceerdatum van de Apple Watch bekend. Dit jaar zou Apple op het evenement de iPhone 5se lanceren. Een 4 inch iPhone die qua design meer overeenkomt met de huidige iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

iPhone 5se

Het nieuwe toestel zou beschikken over een Apple A9 chip en een behuizing met afgeronde zijden. Het is niet bekend of het scherm ondersteuning biedt voor 3D Touch. De nieuwe iPad Air krijgt mogelijk een aantal features die momenteel in de iPad Pro te vinden zijn, zoals Smart Connector, magnetische poorten die het mogelijk maken bepaalde Apple accessoires met het apparaat te verbinden zonder de Lightning-poort te gebruiken.

0 Reactie(s) op: 'Apple's nieuwe 4-inch iPhone 5se komt 15 maart'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.