Nu ook gamenieuws en reviews bij Computer!Totaal

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 05 juni 2015 14:05

Algemeen

Naast slimme how to's, scherpe reviews en het laatste technieuws, schotelt Computer!Totaal zijn bezoekers vanaf deze week ook gamenieuws en gamereviews voor. Dit is het resultaat van een geïntensiveerde samenwerking met GamersNET, waarmee sinds begin dit jaar ook videoitems worden geproduceerd.

Vandaag start een veelbelovend content sharing-initiatief, waarbij Computer!Totaal zorgvuldig geselecteerde nieuwsberichten van GamersNET deelt op de website. Daarnaast zullen GamersNET-reviews, die passen binnen de doelgroep van Computer!Totaal, eveneens gepubliceerd worden. Deze items verschijnen op de gloednieuwe gamepagina's van Computertotaal.nl.

One-stop-shop

Met deze samenwerking verbreedt Computer!Totaal zijn horizon en biedt de website nog meer een one-stop-shop voor de bezoekers. Naast hét antwoord op al je techvragen is Computertotaal.nl nu dus ook dé plek waar je met al je gamegerelateerde vragen terecht kunt.

Naast de online samenwerking zal GamersNET vanaf juli iedere maand een pagina vullen in het Computer!Totaal-magazine. In dit tijdschrift, dat maandelijks wordt gelezen door 70.000 tech-liefhebbers, recenseert GamersNET een game die past binnen de doelgroep van Computer!Totaal. Ook wordt vooruitgeblikt op de komende gamemaand.

Door hun krachten te bundelen creëren Computer!Totaal en GamersNET nieuwe mogelijkheden, in een samenwerking die voor alle betrokken partijen mooie kansen biedt. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit persbericht, dan kunt u contact opnemen met Elmar Rekers via elmar@computertotaal.nl of Peter Bouwman via peter@gamersnet.nl.

3 Reactie(s) op: Nu ook gamenieuws en reviews bij Computer!Totaal

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 5 juni 2015 14:15 darknessblade
  doe dan wel correcte data geven, (van japanse rpg,s doorlinken naar de officiele site)
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 5 juni 2015 16:09 Goomba
  Nice! Goeie aanvulling op de website jongens
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 8 juni 2015 10:50 Anoniem
  Yay! kom ik nog vaker langs. Goed bezig gasten
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.