De 10 beste apps om geld te besparen

Door: evi-maquoi | 25 april 2016 10:33

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2

Tab App ****

Prijs: Gratis

Omvang: 8,2 MB

Jan betaalt de kaartjes voor de film, Mike kocht de drankjes en versnaperingen, Kurt betaalde nog een biertje achteraf en Filip leende twintig euro van Jan om ook een rondje te geven. Op die manier is het wel heel erg moeilijk om te onthouden wie wat terug moet betalen. Tab App is de ideale tool om snel en eenvoudig gezamenlijke uitgaven bij te houden. Erg geschikt voor een daguitstap of weekje vakantie met vrienden of familieleden. De interface is wel aan een opfrisbeurt toe.

FitStar Personal Trainer ****

Prijs: Gratis (+ in-app-aankopen)

Omvang: 78,7 MB

Waarom zou je tientallen euro's per maand aan de fitnessclub betalen als je ook thuis aan je conditie kunt werken? Stel een fitnessprofiel op bij FitStar, neem desgewenst deel aan een conditietest en kies één van de vele workouts. De instructies zijn duidelijk. Per training krijg je een preview van de verschillende oefeningen, zodat je weet waar je aan toe bent. Daarnaast geeft de app ook het aantal calorieën aan dat je zult verbranden. Heb je een activity-tracker van Fitbit of Jawbone? Dan kun je die zelfs aan de app koppelen.

Social Deal ***

Prijs: Gratis

Omvang: 15,5 MB

Social Deal bundelt de mooiste aanbiedingen in je buurt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Groupon is het aanbod nog ietwat beperkt, maar de kortingen zijn wel aardig (50-90%). Een pluspunt van de app is dat je altijd de vouchers van je aankopen bij de hand hebt. Ook fijn is dat je in de meeste gevallen rechtstreeks vanuit de app een tafeltje in een restaurant of een massage in een wellnessoord kunt boeken.

Marktplaats ***

Prijs: Gratis

Omvang: 15,5 MB

Het hoeft niet altijd nieuw te zijn. Marktplaats is de ideale plek om op zoek te gaan naar tweedehands koopjes, productloten of verzamelobjecten. Een scooter van een jaar oud kost immers stukken minder dan een nieuw exemplaar. Of wat dacht je van die ene iPad-standaard? Het aanbod op Marktplaats is waanzinnig uitgebreid. Iets interessants gevonden? Neem rechtstreeks vanuit de app contact op met de verkoper en bespaar heel wat euro's.

Geld++ ****

Prijs: Gratis (+ in-app-aankoop)

Omvang: 3,4 MB

Ook Geld++ is een noemenswaardige app om je financiën te beheren. De applicatie oogt minimalistisch en werkt ontzettend aangenaam. Beheer de inkomsten en uitgaven van je cash geld, rekening(en) en creditcard met een tik en een veeg. Maak categorieën aan voor verschillende uitgavenposten, werk met tags om bijvoorbeeld alle onkosten van een reis bij elkaar op te tellen en laat vreemde valuta's automatisch omrekenen. Heb je ook een iPhone of Apple Watch? Dan kun je via de Apple Watch heel snel nieuwe inkomsten en uitgaven invoeren.

1 Reactie(s) op: De 10 beste apps om geld te besparen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 25 april 2016 18:40 Anoniem
    Euh, dag privacy met de meeste van deze troep, dat moet allemaal anoniem kunnen, foei.
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.