De beste telefoonhouders voor je e-bike

Door: Maikel Dijkhuizen | 28 februari 2022 09:01

Review

Met de aanschaf van een nieuwe e-bike ben je er nog niet. Er bestaan namelijk allerlei handige snufjes waarmee je jouw elektrische tweewieler compleet maakt. Zo mag een telefoonhouder op het stuur voor navigatiedoeleinden natuurlijk niet ontbreken. We zetten enkele van de beste telefoonhouders op een rij.

Lampa Opti-Belt

Prijs: Ca. € 53,-
www.lampa.it

Nagenoeg alle e-bikes hebben al een fietscomputer met uitgebreide functies. Toch biedt een smartphone op het stuur veel meerwaarde. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van de juiste fietsroute. De Lampa Opti-Belt komt hierbij goed van pas. Via de riem maak je deze telefoonhouder stevig aan het stuur vast, waarna je er een geschikt smartphonehoesje (Opti-Case) aan kunt bevestigen. Handig is dat je het scherm dankzij de kogelkoppeling zowel liggend als staand kunt positioneren.

Bone Bike Tie 2

Prijs: Ca. € 20,-
www.bonecollection.com

Met deze universele fietshouder kun je smartphones van maximaal 6,7 inch op het stuur kwijt. De siliconen constructie is flexibel, waarbij het mobiele toestel stevig blijft zitten. Maak het riempje aan het stuur vast en manoeuvreer vier draadjes om het scherm heen. Het toestel kan zo geen kant meer op! De Bone Bike Tie 2 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, geel, rood en grijs. Dit breed verkrijgbare product ondersteunt een maximale buisdikte van 3,8 centimeter.

SP Connect Bike Bundle II

Prijs: € 59,99
www.sp-connect.eu

Met de Bike Bundle II van SP Connect zit je smartphone muurvast op het stuur. Het bedrijf fabriceert verschillende versies voor onder meer de iPhone en de meeste Samsung-toestellen. Daarnaast bestaan er ook uitvoeringen voor enkele modellen van Huawei en de Google Pixel. Monteer de montagesteun met het geïntegreerde schroefmechanisme op het stuur en klik het smartphonehoesje hierop vast. SP Connect levert ook nog een extra weerbestendig hoesje mee. Handig is dat je het scherm negentig graden kunt draaien.

Topeak Drybag 6”

Prijs: Ca. € 30,-
www.topeak.com

Bezit je een smartphone en zoek je hiervoor een waterdichte fietshouder? De Drybag 6” voldoet aan alle eisen. De naden zijn zorgvuldig afgedicht, zodat er zelfs tijdens een hoosbui geen vocht bij het toestel komt. De meegeleverde stuurbevestiging is voorzien van een handig kliksysteem. Ga je onderweg ergens koffiedrinken, dan ontkoppel je het hoesje simpel van de stuurbevestiging. De Drybag 6” is geschikt voor smartphones van maximaal 6,7 inch en stuurbuizen met een dikte van hoogstens 4,4 centimeter.

Celly EasyBike

Prijs: € 14,99
www.celly.com

Ben je op zoek naar een goedkope fietshouder, dan is de EasyBike een interessante optie. Je maakt het siliconen riempje vast aan het stuur en stopt een smartphone in de universele houder. De schermgrootte en stuurdikte maken volgens de fabrikant niet uit. Celly produceert de EasyBike in drie kleurstellingen, namelijk zwart, roze en groen.

Bone Bike Tie 4 + Power Strap

Prijs: Ca. € 25,-
www.bonecollection.com

Gebruik je de smartphone als fietsnavigatie voor lange tochten? Met deze handige houder kun je een powerbank meenemen, zodat je niet het risico loopt dat je mobiele toestel onderweg opeens leeg is. Zeker wanneer je e-bike geen fietscomputer met usb-poort bevat, komt dat goed van pas. Onder de riembevestiging bevindt zich een houder waarin je een powerbank met een maximale omtrek van achttien centimeter horizontaal of verticaal kunt plaatsen. De Bike Tie 4 is geschikt voor smartphones van 4,7 tot en met 7,2 inch. Kies tussen een rode, zwarte of groene uitvoering.

Deze en nog veel meer telefoonhouders - inclusief de laagste prijzen - vind je op Kieskeurig.nl.

1 Reactie(s) op: De beste telefoonhouders voor je e-bike

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 28 februari 2022 12:38 japie12
    Jammer dat de Quad Lock ontbreekt in deze revieuw. Is gewoon de beste
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.