Nieuw op Disney+: beste films en series van april

Door: Laura Kempenaar | 10 april 2020 15:01

How To

April is al even begonnen en dat betekent dat je al een aantal mooie nieuwe films en series op Disney+ hebt kunnen zien. Nieuwe afleveringen van Mickey and the Roadster Racers: Nutty Tales bijvoorbeeld en een nieuwe aflevering van Be Our Chef en Disney’s Fairy Tale Weddings. Maar ook de films Elephant en Penquins. Er komt echter nog een heleboel moois aan deze maand.Dit is er nieuw op Disney+ in april.

Sowieso kun je de hele maand april elke vrijdag rekenen op een nieuwe aflevering van Be Our Chef, One Day at Disney, Star Wars: The Clone Wars en Disney Family Sundays. Hier zie je wat je verder kunt verwachten, met enkele films en series uitgelicht waarvan we hoge verwachtingen hebben of die we simpelweg aanraden:

10 april

Eddie the Eagle - film

Night at the Museum 1 en 2 (Secret of the Tomb) - film

Acteur Ben Stiller speelt in Night at the Museum een nachtbewaker in een museum, maar hij blijkt daar niet in zijn eentje rond te lopen ‘s nachts. Iedereen in het natuurhistorisch museum komt tot leven, inclusief een enorme t-rex. De Night at the Museum-films transporteren je rechtstreeks terug naar de jaren ‘90, toen comedy’s voor het hele gezin nog volop werden gemaakt. Zeker nu je meer met het hele gezin thuis zal zijn, is Night at the Museum een heerlijke film voor een filmavond. Of allebei, als je er een kleine marathon van wil maken.

Paradise Island - serie

Life below Zero - serie

Playtime with Puddy Dog Pals - film

Running Wild with Bear Gryllis - serie

Edward Scissorhands - film

Een iconische film waar nog vaak aan wordt gerefereerd: Edward Scissorhands wordt gespeeld door Johnny Depp en is een man die scharen heeft in plaats van handen. Het is moeilijk voor hem om zich aan te passen aan de wereld, omdat de wereld het ook wat moeilijk vindt om zich aan hem aan te passen. Maar, er komt een vrouw in Edwards leven die daar heel anders over denkt.

Shop Class - serie

Tut’s Treasure: Hidden Secrets - film

A Celebration of the Music from Coco - film

Als je de animatiefilm Coco hebt gezien (ook te vinden op Disney+), dan weet je dat die bomvol geweldige muziek zit. In A Celebration of the Music from Coco kun je die muziek nog eens meebeleven, opgevoerd door diverse artiesten op het podium. Zeker nu we even niet naar festivals en concerten kunnen, is deze feestelijke opname er eentje om extra van te genieten.

17 april

The Incredible Dr. Pol - serie

Een beetje Neerlands trots op Disney+, want dr. Jan Pol is naar Amerika verhuisd en heeft daar een zeer succesvolle praktijk als dieren- en veearts. Dat wordt in The Incredible Dr. Pol gevolgd en in beeld gebracht. Soms vrij visueel, dus misschien niet geschikt voor kinderen, maar altijd erg leerzaam. Zeker met het commentaar en de beslommeringen van deze nuchtere Hollander erbij is dit een serie voor echte dierenliefhebbers. Plus, het is al het zestiende seizoen!

Diary of a Wimpy Kid: Dog Days + Long Haul - film

Shop Class

Pluto’s Purchase - shortfilm

Brain Games - serie

Brain Games is een heerlijke serie waarin allerlei mensen op de proef worden gesteld. Is het mogelijk om iemand compleet iets anders te laten denken? Of kun je van woorden die niks lijken voor te stellen toch een zin maken door deze maar vaak genoeg te herhalen? In Brain Games wordt zowel het brein van vrijwilligers op straat getest, als dat van jou thuis. Erg leuk om met huisgenoten eindeloos over te discussiëren.

24 april

Descendants 3 - film

Man in Space - film

Een van de redenen dat Disney+ zo’n fijne streamingdienst is, dat is dat je inkijkjes krijgt in de archieven van Disney. Dat zie je bijvoorbeeld in Imagineers, maar ook One Day at Disney. De geestelijk vader van dit alles, Walt Disney, heeft een tijdje een televisiereeks gemaakt genaamd Disneyland. Hierin legde hij vanalles uit, waaronder hoe het toch zit met naar de ruimte gaan. In Man in Space kun je hierover meer leren. Je ziet duidelijk dat de serie met veel liefde is gemaakt en het geeft een grappig beeld van hoe er in 1955 werd gedacht over naar de ruimte gaan, inclusief geweldige Disney-animaties om één en ander nog meer tot leven te brengen.

Mars and Beyond - shortfilm

The Olympic Elk - shortfilm

America’s Funniest home Videos - serie

X-Men Dark Phoenix - film

Het is niet de beste X-Men-film, maar desalniettemin zeer vermakelijk. X-Men: Dark Phoenix draait voornamelijk om Jean Grey die zich steeds meer bewust wordt van hoe sterk haar krachten zijn. Het is de vraag of ze deze voor goede of slechte zaken zal gebruiken en haar X-men-collega’s houden haar daarom goed in de gaten. Is het te veel, of juist te weinig? Dat zie je in Dark Phoenix.

0 Reactie(s) op: Nieuw op Disney+: beste films en series van april

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.