Draadloze speakers - Wifi, bluetooth of multiroom?

Door: Jeroen Boer | 20 april 2015 08:05

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

3x wifi

Sony SRS-X7

Prijs:

€ 299,-

www.sony.nl

In tegenstelling tot zijn kleinere broer (SRS-X3) uit de bluetooth-categorie is de SRS-X7 een waar alleskunnertje. De luidspreker ondersteunt DLNA, AirPlay én bluetooth met NFC. Je kunt de luidspreker zowel via wifi als bedraad op je netwerk aansluiten. De geluidskwaliteit is erg goed, met een diepe basweergave. De SRS-X7 is vooral een luidspreker voor thuis, want de speelduur op de accu is niet zo heel goed. Via wifi houdt de accu het drie uur uit, via bluetooth kun je op zo'n zes uur rekenen.

iTeufel Air Blue

Prijs:

€ 499,-

www.teufelaudio.nl

Net als Sony's SRS-X7 kun je de iTeufel Air Blue gerust een alleskunnertje noemen. De luidspreker ondersteunt AirPlay, Spotify Connect en bluetooth. Je kunt Spotify dankzij Spotify Connect 'casten', en dankzij AirPlay en bluetooth kun je ook andere muziek luisteren. De iTeufel Air Blue is met afmetingen van 43,5 x 27 x 17,5 cm en een gewicht van 5,7 kg een serieuze luidspreker. De geluidskwaliteit van de iTeufel Air Blue is erg goed, maar dat mag ook wel gezien de hoge prijs.

Libratone ZIPP Wifi/BT 4.0

Prijs:

€ 299,-

Libratones ZIPP valt direct op door de ronde vormgeving en wollen covers die je in vele kleuren los kunt aanschaffen. In de vernieuwde variant heeft Libratone naast wifi ook bluetooth 4.0 toegevoegd. Via wifi kun je gebruikmaken van AirPlay, DLNA en Spotify Connect. Bijzonder is PlayDirect, waardoor je ook onderweg gebruik kunt maken van AirPlay door via wifi direct met de luidspreker te verbinden. De ZIPP heeft een ingebouwde accu die goed is voor zo'n vier tot zes uur afspeelduur.

0 Reactie(s) op: Draadloze speakers - Wifi, bluetooth of multiroom?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.