Draadloze speakers - Wifi, bluetooth of multiroom?

Door: Jeroen Boer | 20 april 2015 08:05

Review

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3

3x multiroom

Sonos PLAY:1

Prijs:

€ 199,-

www.sonos.nl

Sonos' PLAY:1 is een uitstekende instapper die opvalt door zijn compacte en fraai afgewerkte behuizing. De geluidskwaliteit is prima, wel is de PLAY:1 een monoluidspreker. Voor stereo kun je twee stuks koppelen, of de PLAY:3 of PLAY:5 aanschaffen. Je kunt het systeem bedienen met overzichtelijke apps op je smartphone, tablet, pc of Mac. Een voordeel is dat er veel streamingdiensten ondersteund worden waaronder Spotify, Deezer en Google Play. Eigen muziek speel je af via een gedeelde map op een NAS, pc of Mac.

Teufel Raumfeld One S

Prijs:

€ 249,99

www.teufelaudio.nl

Teufel biedt onder zijn submerk Raumfeld een multiroomsysteem dat bestaat uit diverse producten. De compacte One S is de nieuwste toevoeging in het assortiment. De One S is een monoluidspreker met een woofer, een tweeter en passieve basradiatoren. Ondanks het compacte formaat is de laagweergave uitstekend. Streamen kan via Spotify Connect of Napster. Je kunt je eigen muziek naar de Raumfeld streamen vanaf je smartphone, tablet, pc of NAS.

HEOS 5 by Denon

Prijs:

€ 399,-

www.heosbydenon.com

Denon is met zijn HEOS by Denon multiroomsysteem nog maar kort op deze markt, maar het systeem voelt in gebruik verrassend volwassen. De geluidskwaliteit van de HEOS 5 is uitstekend en de bedieningsapp zit helder in elkaar. Qua streaming ondersteunt HEOS Spotify Connect, Deezer en TuneIn. Je eigen muziek kun je direct streamen vanaf je smartphone of tablet, via een usb-schijf of vanaf een DLNA-server.

0 Reactie(s) op: Draadloze speakers - Wifi, bluetooth of multiroom?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.