Drie sites die je helpen met je Sinterklaas surprises

Door: Martin Gijzemijter | 03 december 2018 19:43

How To

Het is allemaal leuk en aardig hoor, dat Sinterklaasfeest, maar het is toch altijd een beetje jammer dat er nu net in de drukste tijd van het jaar van je verwacht wordt dat je allerlei surprises in elkaar gaat zitten knutselen. Gelukkig hebben we tegenwoordig iets zoals het internet, waar we allerlei nuttige inspiratie vandaan kunnen halen.

Kijk, we geloven best in originaliteit, maar we geloven ook in goed gekopieerd is beter dan slecht gedaan. Uiteindelijk gaat het erom dat de ontvanger in kwestie een leuke surprise ontvangt. Met de volgende sites gaat dat zeker lukken.

Mamaliefde.nl

Deze site draait van nature helemaal niet om Sinterklaas, maar heeft rond het feest wel een overzicht van fantastische ideeën om surprises mee te maken. Zo vind je hier hele leuke ideeën voor surprises voor voetbalfans, paardenliefhebbers, LEGO-fans en ga zo maar door. Uitleg over hoe je de surprises precies moet maken krijg je niet, maar dat is ook niet nodig. De ideeën zijn zo eenvoudig (maar wel leuk!) dat je ze op basis van beeld eenvoudig zelf kunt namaken.

surprises

Pipoos

Pipoos is een bekende naam in de hobbywereld, en springt ontzettend slim in op de sinterklaasstress. In de webwinkel van Pipoos vind je namelijk een groot overzicht van allerlei surprises die je kunt maken. Heb je een idee gekozen dat je aanspreekt, dan kun je álle benodigdheden voor die surprise in één keer toevoegen aan je winkelmandje. Vervolgens krijg je ook nog een stap-voor-stap uitleg hoe je van je bestelde materialen uiteindelijk je surprise maakt. Makkelijker en luier kan het niet. Althans…

surprises

Sintsurprise.com

Heb je écht geen zin om zelf aan de knutsel te gaan, dan is deze site een absolute uitkomst. We zeggen er wel vast bij, als je op vijf december pakjesavond viert, ben je waarschijnlijk net te laat, maar vier je het komend weekend, dan moet je surprise nog net lukken. Deze site maakt surprises op bestelling, althans, je kunt surprises bij ze bestellen. Het is niet zo dat je zelf kunt aangeven wat voor surprise je wilt en hoe deze er precies uit moet zien, maar je kunt wel kiezen uit een grote hoeveelheid surprises die de site voor je ter beschikking stelt. Daar zit ongetwijfeld iets tussen dat je kunt gebruiken. Let wel: je betaalt er flink voor, maar dan heb je ook wel een surprise waarmee je voor de dag kunt komen.

surprises

0 Reactie(s) op: Drie sites die je helpen met je Sinterklaas surprises

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.