Drie zinloze gadgets om te geven

Door: Martin Gijzemijter | 02 december 2018 14:39

Zinloze gadgets
How To

Verlanglijstjes staan steeds vaker vol met de duurste zaken en de meest zinloze gadgets. Althans dat is vaak wat wij ervan vinden. Die mening zou wel eens kunnen veranderen na het lezen van dit artikel. Want je dacht misschien dat je wist wat zinloze gadgets waren, maar geloof ons, je had het mis.

Het is natuurlijk officieel niet aan ons om te bepalen wat zinloos is en wat niet. Toch zijn we ervan overtuigd dat je het na het lezen van dit artikel met ons eens bent. Deze gadgets hebben geen enkel ander nut dan het spekken van de rekening van de fabrikant.

Quirky Egg Minder

Prijs: 8 euro
We zijn groot fan van slimme apparaten in de keuken, maar sommige ervan zijn toch echt niet zo nuttig als ze doen voorkomen. De Egg Minder van Quirkly laat je namelijk via wifi weten hoeveel eieren er nog in het doosje zitten. We maken geen grapje, meer is het niet. De enige reden dat we deze Egg Minder ooit zouden aanschaffen, is het feit dat hij nog geen tien euro kost. En voor die prijs is een slim apparaat natuurlijk hilarisch om te showen, zelfs al is het zinloos.

Zinloze gadgets

Chip

Prijs: 215 euro
De Chip Smart Cookie Oven kun je nog het beste omschrijven als de Senseo voor koekjes. Je koopt een set Cookie Pods (het koekjesequivalent van de koffiepad) en die plaats je in het apparaat. Tien minuten later zijn je koekjes klaar. Op zich een tof concept, ware het niet dat je maar vier koekjes tegelijk kunt bakken, koekjes maken helemaal niet ingewikkeld is, en ze in een gewone oven net zo snel klaar zijn. Daarbij kunnen we voor 215 euro een verdraaid goede normale oven kopen.

Zinloze gadgets

Flosstime

Prijs: 24 euro
Geen kwaad woord over flossen, dat is nuttig en belangrijk en het is niet verstandig om dat te vergeten. Maar om nu een elektrische floss-dispenser te kopen die een treurgezichtje laat zien in led-lampjes wanneer je vergeten bent te flossen, en met één druk op de knop de perfecte lengte flosdraad verstrekt … dat gaat ons toch echt zeventien stappen te ver. De prijs valt op zich nog mee, en het ding ziet er heel cool uit, maar kom nou toch, we zijn toch gewoon volwassen mensen? We kunnen toch echt wel onthouden dat we een draadje tussen onze tanden door moeten halen?

Zinloze gadgets

1 Reactie(s) op: Drie zinloze gadgets om te geven

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 10 februari 2019 15:23 Kasander1
    Hierbij het verzoek om vaker een item Nutteloze hardware te plaatsen!
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.