Facebook weer onbereikbaar

Door: De Telegraaf | 28 september 2012 23:38

Algemeen

Facebook is maandagavond zeker een uur lang wereldwijd onbereikbaar geweest voor gebruikers. Rond 21.10 uur Nederlandse tijd begon de storing en gebruikers moesten het tot 22.30 uur doen zonder het sociale netwerk. Langzaamaan konden steeds meer gebruikers weer inloggen op het sociale netwerk.

Het gaat, net als een week geleden, opnieuw om een wereldwijde storing, volgens Facebook omdat er configuratieproblemen waren.

Vele mensen doen hun beklag in allerlei talen op Twitter over het verlies van het grootste sociale netwerk ter wereld. Ook internationale media als Russia Today, het Britse Daily Mirror en het Amerikaanse Buzzfeed meldden de storing en schreven dat miljoenen gebruikers dezelfde problemen hebben.

Op facebook.com kregen gebruikers excuses en een melding te zien dat er 'iets verkeerd is gegaan' en dat er 'aan wordt gewerkt om Facebook weer te laten werken'. Op de mobiele apps van Facebook stond: 'netwerkfout'.

Afgelopen donderdag rond 18.45 uur lag Facebook er ook al uit, maar toen duurde de storing slechts een kwartier.

Facebook telt wereldwijd 1,5 miljard gebruikers en vergt daardoor een enorme infrastructuur.

 Facebookdown!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https'if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s)js.id=idjs.src=p+://platform.twitter.com/widgets.jsfjs.parentNode.insertBefore(js,fjs)}}(document,script,twitter-wjs)

0 Reactie(s) op: Facebook weer onbereikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.