Zo vindt de Sint de goedkoopste Sinterklaascadeaus

Door: Martin Gijzemijter | 23 november 2018 06:37

How To

Sinterklaas, het is natuurlijk een gezellige tijd, maar die sinterklaascadeaus kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Gratis kunnen we het niet voor je maken, maar we kunnen je natuurlijk wel vertellen hoe je zoveel mogelijk bespaart op je sinterklaascadeaus.

Wie een jaar of vijftien geleden sinterklaascadeaus kocht had weinig opties tot vergelijking. Prijzen in winkels waren veelal hetzelfde en soms had je misschien een mazzeltje dat er een product net afgeprijsd was. Tegenwoordig heb je veel meer controle. Dat is fijn als je daarvan weet te profiteren, maar ook vervelend als je merkt dat je elders teveel hebt betaald. Wij helpen je besparen.

Black Friday

Als je dit artikel op 23 november leest hebben we goed nieuws voor je: Black Friday, en dat betekent dat in de dagen rond deze datum het internet vol staat met geweldige aanbiedingen. Het mooie van Black Friday is dat het ook echt gaat om goede aanbiedingen, soms vind je een product wel 70% goedkoper. Absoluut de moeite waard om rond de 23e even wat extra sites te bezoeken. Lees je dit na de 23e, dan weet je in ieder geval hoe je volgend jaar veel geld kunt besparen.

Amazon.de

Er wordt vaak geroepen dat wij in Nederland alleen een beperkte versie van Amazon.com hebben met een paar boeken. Dat is niet helemaal waar. Wanneer je namelijk surft naar www.amazon.de dan zul je zien dat de site helemaal is afgestemd op de Nederlandse markt (inclusief sinterklaasadvertentie). Niet alleen verzendt de site gewoon naar Nederland (in veel gevallen nog gratis ook), je zult ontdekken dat sommige producten ook aanzienlijk goedkoper zijn dan in Nederland. Het is wel opletten geblazen, want sommige producten zijn duurder en beide kanten op zijn de verschillen soms groot. Onthoud wel dat je op een Duitse site bestelt, en dat is bij, bijvoorbeeld, het bestellen van toetsenborden wel van belang (in Duitsland is het QWERTZ-toetsenbord namelijk populair).

sinterklaascadeaus

Kieskeurig

Tot slot zijn we ook niet te beroerd om aan een beetje zelfbevlekking te doen, simpelweg omdat het een tip is waar je daadwerkelijk veel aan zult hebben. Op Kieskeurig.nl vind je namelijk altijd een overzicht van de producten die je zoekt, waar ze het goedkoopst zijn, en daar naast ook nog eens een recensie van het product én een recensie van de winkels waar je het product kunt kopen. Dit zorgt ervoor dat je nooit teveel betaalt, niet het risico loopt dat je koopt bij een onbetrouwbare winkel en dat je van te voren weet of het product dat je wilt bestellen zal voldoen aan je verwachtingen.

0 Reactie(s) op: Zo vindt de Sint de goedkoopste Sinterklaascadeaus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.