ING komt snel met ondersteuning Apple Pay

Door: De Telegraaf | 17 december 2012 12:20

Algemeen

De ING bank heeft plannen om op korte termijn het Apple Pay betaalsysteem te ondersteunen. Dat valt op te maken uit het antwoord op een tweet.

Twitteraar Mark Köhlbrugge krijgt op zijn vraag of ING plannen heeft voor de ondersteuning van Apple Pay als antwoord dat dit inderdaad het geval is. Houd ING.nl de komende periode in de gaten, voegt de bank er nog aan toe. @marckohlbrugge hi Marc, die plannen zijn er inderdaad :) Houd ing.nl de aankomende periode in de gaten. Wens je nog een fijne dag! ^Orkun- ING Nederland (@ingnl) 17 december 2015

Met Apple Pay kunnen klanten contactloos betalen door hun iPhone of Apple Watch voor een sensor te houden. De betaling wordt geautoriseerd via de ingebouwde vingerafdruklezer in het toestel. Vooralsnog is de dienst alleen te gebruiken in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië. In februari is China aan de beurt. ING is de eerste Nederlandse bank die aangeeft plannen te hebben voor ondersteuning van de dienst. Hoe concreet de plannen zijn is niet duidelijk. Woordvoerder Harold Reusken van ING laat aan Tweakers weten de tweet van de bank 'ongelukkig geformuleerd' te vinden. In een reactie op de tweet van ING laat ABN Amro weten de mogelijkheden te onderzoeken. Rabobank meldt dat er nog geen ontwikkelingen zijn.

0 Reactie(s) op: ING komt snel met ondersteuning Apple Pay

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.