iPad Pro in november naar Nederland

Door: telegraaf-nl | 07 oktober 2015 15:42

Nieuws

De iPad Pro ligt in november in de Nederlandse winkels. Daarmee zit ons land bij de club landen waar de nieuwe tablet als eerste verkrijgbaar is.

De iPad Pro werd in september aangekondigd. Het is de eerste iPad met een 12,9 inch-scherm, een A9X-processor en 4GB RAM. Volgens Apple is de iPad Pro ideaal voor games en multimedia, maar het apparaat zal toch vooral gebruikt gaan worden in het bedrijfsleven. Lees ook: Apple onthult iPad Pro met stylus.

Met de eveneens in september aangekondigde Apple Pencil kunnen grafisch designers en architecten de iPad Pro bijvoorbeeld gebruiken om hun papieren schetsboeken te vervangen. Naast de Pencil kondigde Apple ook een speciaal iPad-toetsenbord aan dat verwerkt is in een hoes voor de iPad Pro.

Ook de prijs zal voor veel consumenten een brug te ver zijn. Wat de iPad Pro precies gaat kosten in ons land, is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de goedkoopste versie van het apparaat rond de 800 euro moet gaan kosten. De Apple Pencil en het speciale toetsenbord zijn niet bij de prijs inbegrepen, en kosten in de VS respectievelijk 99 en 169 dollar.

0 Reactie(s) op: iPad Pro in november naar Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.